nlc.hu
Sztárok

A Miss Balaton győztese, Csupor Olívia a versenyről

A Miss Balaton győztese, Csupor Olívia: „Nehéz felfogni, hogy én lettem a királynő”

A döntő után el kellett telnie néhány napnak, hogy realizálja, ő lett a győztes.

Szombaton kiderült, hogy Csupor Olívia lett a Miss Balaton legújabb királynője. A 25 éves lány sokat készült a versenyre, ám nem latolgatott előre esélyeket, meglepte, hogy a fejére került a korona.

„Maximálisan odatettem magam, de így is nehéz felfogni, hogy én lettem a királynő, szinte alig hiszem el, hogy ez megtörténik. A profi csapat nagyon sokat segített az utamon, rengeteg jó tanácsot kaptam tőlük, mindet meg is fogadtam, talán ezért nyerhettem. A csapattársaim is előre vittek, ott voltunk egymásnak, ezért szeretném velük megosztani ezt az egészet” – kezdte az nlc-nek az újdonsült szépségkirálynő, aki már várja, hogy mit hoz az életébe a korona, ám a szakmáját sem akarja félretenni.

miss balaton 2022

A Miss Balaton királynője és udvarhölgyei (Fotó: nlc)

„Az egyik csapattársammal beszéltük, amikor kimentünk az utolsó tourra, hogy nem gondolom, hogy megnyerem, de féltem is tőle, hiszen tudom, hogy nagy felelősséggel jár. Korábban is mondtam, hogy nekem van egy egyetemi diplomám és szeretnék is azzal foglalkozni, amit tanultam, de most úgy érzem, hogy kettő megférhet egymás mellett is. Mivel nincs tapasztalatom e téren, még sokat kell tanulnom, de azon leszek, hogy a lehető legjobb Miss Balaton-királynő legyek.”

Olívia azt mondja, a többi lányra csapattársként és nem ellenfélként tekintett. „Egyáltalán nem volt a lányok között rivalizálás, csapatként funkcionáltunk. Többek között ezért is telt el ennyire gyorsan és jól a tábor. Végig azt éreztem, hogy az összes lány a barátnőm, nagyon jó kapcsolatokat alakítottam ki. Ezért tudom azt mondani, hogy ez csapatmunka volt és bárki megérdemelte volna a koronát” – mesélte a Miss Balaton 2022-es királynője, akit a párja, a szülei és két ikertestvére kísért el a döntőre.

Csupor Olívia és a párja

Csupor Olívia és a párja (Fotó: nlc)

„A párom és a családom is végig biztatott, de a realitás talaján maradtak. Azt mondták, hogy élvezzem és majd meglátjuk, hogy mi lesz. Eleinte nem volt könnyű, mert nehezen szoktam meg a kamerákat, a fényképezőgépet, de azért beletanultam.”

Nehéz hetek állnak Olívia mögött, de most még nincs idő a pihenésre. „A következő pár hetem zsúfolt lesz, vannak olyan munkáim, amiket nem mondhatok le, emellett pedig a koronával járó kötelezettségeknek is szeretnék a legjobb tudásom szerint megfelelni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top