nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti álma fog teljesülni

Nagy álmát váltja valóra Szabó András Csuti és szerelme, Bius

Nem kis vállalkozás lesz, az biztos.

Szabó András Csuti és kedvese, Bianka már több mint hat hónapja alkotnak egy párt. Habár Csuti szerelmi élete az elmúlt másfél évben kissé kusza volt, miután különváltak Kulcsár Edinával, úgy tűnik, Bius mellett végre megtalálta a boldogságot

Szabó András Csuti és Bianka

Fotó: Instagram

Mint korábban mondta, barátnője már gyermekeivel is találkozott, sőt Bius szülei is szeretnek időt tölteni Ninával és Medivel. Éppen ezért több közös programot is szerveznek a nyáron, lesz külföldi és belföldi kiruccanásuk is, némelyiket kettesben tervezik, némelyiket pedig nagy családdal. A Tényeknek pedig azt is elmondta Csuti, egy régi álmát is szeretné hamarosan valóra váltani. 

„Az még nem biztos, hogy összejön ezen a nyáron, de még ebben az évben mindenképp szeretnék elmenni egy hajótúrára. Nekem ez régi bakancslista volt, egy nagy hajóval menni egy nagyobb kört. Kértünk is már rá ajánlatot” – mesélte Csuti, aki hozzátette, számukra nem a luxus a legfontosabb egy nyaraláson, hanem az, hogy élményekkel gazdagodjanak.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top