Sztárok

Részletek Kulcsár Edina terhességéről

„Óriási csoda, felfoghatatlan” – ezekkel a szavakkal beszélt a műsorvezető a gyermekáldásukról. A pár elmesélte Csuti első vicces reakcióját, mikor kiderült, hogy apuka lesz, és azt is, hogy milyen ételt kíván Edina a terhessége alatt.

Pár napja derült ki, hogy Kulcsár Edina – komoly betegsége ellenére – babát vár szerelmétől, Csutitól. A műsorvezetőnek sokan gratuláltak, ő pedig nagyon boldog, és csodaként fogja fel a terhességet. Ami viszont aggasztja Kulcsár Edinát, az emberek, akik fittyet hánynak egy terhes nő kérésére. Most azonban pozitív volt, már túllépett a sérelmeken, és a Mokkában részletezte babavárása körülményeit. 

„Óriási csoda, és számomra még mindig felfoghatatlan érzés” – kezdte Kulcsár Edina

Szerintem akkor tudatosul majd bennem, amikor megmozdul, bár már most is sokat mutogatja magát. Novemberben diagnosztizáltak nálam egy betegséget, ami miatt 10% esélyem volt arra, hogy normális módon teherbe essek, és mondták, hogy gondolkozzunk a beültetésen. A melleim nagyon érzékenyek voltak, vártam, hogy megjöjjön a havi, de nem így történt. Csináltam egy tesztet, halványan kimutatta, de nem bíztam benne, aznap még csináltam kilencet

– mondta Edina, és az is kiderült, hogyan közölte Csutival a jó hírt. „Hazaértem a munkából, és Edina mondta, hogy van egy kis doboz, meglepetés nekem. Ebben volt egy cetli, amin az állt: »Nagyon szeretünk«. Akkor már éreztem, hogy ez nem az a szokásos ajándék, amivel nap mint nap meglep Edina, hanem valami különleges. Kinyitottam, két cipellő volt benne, és egy terhességi teszt. Teljesen megdöbbentem. Ritka, hogy nem találom a szavakat, de ott pár percig nem tudtam megszólalni. Kellemes és jóleső érzés volt, nagyon vártuk és nagyon szerettük volna” – emlékezett vissza Csuti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top