nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti G.w.M-ről nyilatkozott

Szabó András Csuti elárulta, hogy félti-e a gyerekeit G.w.M-től

Felröppent a pletyka, hogy a rapper bántalmazta Kulcsár Edinát, a műsorvezető ezzel kapcsolatban is megszólalt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, felröppent egy pletyka, miszerint G.w.M bántalmazta a feleségét, Edinát. Többen is megszólaltak a témában, például az nlc-nek Kulcsár Edina édesanyja, aki tagadta, hogy bárki kezet emelt volna a lányára. Szabó András Csuti a Kiskegyed stúdió vendége volt, ahol több téma mellett ez is szóba került. Csutinak két közös gyermeke is van Kulcsár Edinával, így a hír őt is szíven ütötte, már csak a kicsik miatt is. Szerinte ez az egész kimerítette a rágalmazás és a rossz hírnév keltését, ami felháborította. „Nem normális dolog, ami az interneten folyik bántás címszó alatt”mondta például az üzletember. Elmondta azt is, hogy nem félti a rappertől a gyermekeit.

„Nem látom a gyerekeknél, hogy bármi probléma lenne. Nem is téma nálunk, hogy náluk mi történik. Nekem az a jó, ha ők nem mesélik azt, hogy mi az, ami esetleg ott nem jól működik” – nyilatkozta többek között Csuti, aki Márkkal való kapcsolatát semmilyennek nevezte, szerinte ugyanis nincsenek közös témáik. Azt viszont tisztázta, hogy ha a pletkya igaznak bizonyult volna, azonnal lép. „Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy perceken belül rendezve lett volna” – zárta a témát az elvált híresség. Hozzátette, hogy neki is az az érdeke, hogy a gyermekeikkel minden rendben legyen. Csuti arról is mesélt, hogy boldog 13 évvel fiatalabb párja oldalán, és még szeretné, ha gyermekei születnének.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top