nlc.hu
TV-sztárok

Nem hisznek a rajongók Kulcsár Edinának

„Miért magyarázkodsz?” – nem hisznek a rajongók Kulcsár Edinának

Van olyan, aki még a pénzét is követeli vissza az elmaradt valóságshow-részek miatt, egyesek pedig szimplán nem hisznek az egykori szépségkirálynőnek.

A hét elején kapott szárnyra egy pletyka, miszerint G.w.M bántalmazta a feleségét, Kulcsár Edinát. Állítólag az egykori szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina hívta ki a rendőrséget, majd a rappert elszállították a helyszínről. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Rengetegen olvasót érdekelt, mi lehet az igazság. Először Edina édesanyja szólalt meg az nlc-nek, aki tagadta, hogy bármi ilyesmi történt volna. „Szépen kérek mindenkit, hogy fejezzék be végre a lányomék zaklatását az ilyen hazugságokkal! Márk nagyon jó férj és apa is. Nem lehet rá rosszat mondani” – nyilatkozta Krisztina, de ez persze nem volt elég az olvasóknak. Továbbra is inkább az arctalan kommenteknek hittek. Ezt megelégelve Edina tegnap este Instagram-oldalán tett közzé egy hosszú bejegyzést. 

Jól vagyunk. A lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban éljük a mindennapjainkat. (…) Milyen világban élünk, hogy ilyen büntetlenül megtörténhet?! Elég sűrűn becsületsértésnek és rágalmazásnak vagyunk kitéve. Ha véletlenül el is jut hozzánk egy hír, amiktől egyébként tudatosan elzárkózunk, akkor próbálunk ezekkel nem is foglalkozni, de ma már azt is megkaptam, hogy ha nem reagálok erre, az egyenlő azzal, hogy elismerem, hogy a hír igaz! Én egy nagyon türelmes és elfogadó ember vagyok, de ez most az én határomon is túlment!” – írta a meglehetősen hosszú bejegyzésében Edina, melyben felháborodását fejezte ki már önmagán a tényen, hogy magyarázkodnia kell. A rapper ezzel egy időben indított élő videót, ám sokszor nyomdafestéket nem tűrően fogalmazott, de a lényeg ugyanaz volt, minden pletyka szemenszedett hazugság. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

A követőik egy részét viszont nem sikerült meggyőzniük. Sokan nem értik, minek áll le magyarázkodni Edina, valaki pedig egyenesen a segítségét ajánlotta fel a 2014-es szépségkirálynőnek. Edina türelemmel reagált majdnem az össze hozzászólásra. 

Ha ez tényleg akkora hazugság és nonszensz, akkor miért magyarázkodsz folyton?

 – tette fel a kérdést az egyik követője, melyre Edina így reagált: „Nem tudom, hogy olvastad-e a posztomat végig, bár nyilván hülye kérdés, mert ha olvastad volna, akkor abban meg is találtad volna a választ a kérdésedre! Ma ültem a szalonomban, a munkatársaimmal, és miközben szembesültem ezzel a sztorival, éppen ezt mondtam nekik! Hogy ha nem posztolok, akkor egyesek azt hiszik, hogy igazak a pletykák, ha meg posztolok, akkor ezt fogják írni! És tessék! A »magyarázat« nem neked szólt! Hanem azoknak, akik szeretnek és aggódtak értem. Kívánom, hogy egyszer kerülj hasonló helyzetbe… vagy valamelyik családtagod, hogy a saját bőrödön tapasztald meg ezt a helyzetet. És nem rosszból írom ezt, hanem, hogy okosabb legyél és ne írj többet ilyet.”

Egy másik rajongó az édesanyjáért való aggodalmát fejezte ki.

Edina, minden tiszteletem a tiéd, de mindenki a saját szemével láthatja és a saját fülével hallja, ahogy Márk veled beszél a privát videókban. Én csak azt tudom mondani, mint külső szemlélő és mint olyan, aki szintén élt már nárcisztikus kapcsolatban, hogy őszintén kívánok neked erőt ehhez, és kitartást. Ha így beszél veled videókban, akkor hogy otthon, ha más nem hallja? Drága Edina. Erőt kívánok mindenhez a felismeréshez.

Természetesen Edina ezt a követőt sem hagyta válasz nélkül. „Ezt most nem értem. Pontosabban, még ha így is lenne, ahogyan azt te látod, akkor sem vág ide a sztorihoz. Vagy arra célzol, hogy mert egyesek a vicceit nem tudják értelmezni és ebből arra következtetnek, hogy engem »szarba sem vesz«, akkor tök jogosan talál ki valaki olyat, hogy ő engem megvert, meg pszichiátriára került? Tök oké, hogy megpróbálják lejáratni alaptalan sztorikkal? Mert szerintem nagyon nem oké! Konkrétan bűncselekmény! Ahogyan az sem oké, hogy most ezzel a kommenteddel azt próbálod másokban is elültetni, hogy ő engem semmibe vesz. Őszintén kívánom, hogy mindenki találjon egy olyan őszinte, tiszta szívű valakit, aki ennyire képes őt szeretni, amennyire engem Márk! Nyilván a szerelmünk és a tűz, ami közöttünk van, az nem holmi videókra való! A vicc és amilyenek vagyunk, az már inkább. Ha valaki ezeket nem tudja értelmezni, akkor odébb kell állni és nem hülyeségeket terjeszteni. Én sem ítélkezem azok felett, akik prűdek, álszentek vagy sablonos életet élnek. Mások vagyunk és kész. Akivel tudok azonosulni azt nézem, akivel nem, azt nem. Ennyire egyszerű. Szóval köszönöm az őszintének tűnő aggódó kommented, de amit felismerek, az csupán az emberi butaság! A rosszindulat! Az, hogy egy bolond százat csinál… és hogy egyre borzasztóbb, ami körbevesz minket.”

A felismerés az életemben már megtörtént, de ez a múltamban volt, ezért is vagyok most nagyon boldog Márk mellett! Nekem ő tökéletes. Úgy szeretem, ahogy van. Ismerem a nárcizmust, és az nem itt kezdődik.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: TV2

Akad viszont olyan is, aki a pénzét követeli vissza, ugyanis januárban eddig még egy videó sem került ki a Vargáék realitybe, amire többen is előfizettek. 

Szerintem fizesd vissza minden előfizetődnek a januárit, és örülj annak, ha még marad követőd, mert át lettek vágva… A magyarázkodás helyett inkább kezdj el őszintén élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top