nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a megfelelésről

Kulcsár Edina: „Nem az a célom, hogy kifelé megfeleljek, hanem az, hogy a családomnak feleljek meg”

Az egykori szépségkirálynőnek megint magyarázkodnia kellett.

Kulcsár Edinára az elmúlt hónapokban nem volt jellemző, hogy ne teregetné ki a magánéletét, hiszen még egy valóságshow-t is indítottak férjével, G.w.M.-mel. Az ünnepek alatt viszont nem sokat hallatott magáról az egykori szépségkirálynő, ugyanis kiderült, egy betegség ágynak döntötte. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Bár azt élvezte, hogy régóta nem pihent ennyit, de nyilván nem jött jókor a legyengülés. Ennek ellenére minden erejével igyekezett a család kedvében járni, amit ezúttal megőrzött a négy fal között. Rajongói furcsállták is, hogy nem láttak ünnepi képeket Edináékról, amit a 24 óráig elérhető Kérdezz-felelek-ben szóvá is tettek.

Ahogyan az lenni szokott, sokan egyből arra asszociáltak, hogy valami baj van a Varga-házaspárnál, ezért Edina ismét magyarázkodásra kényszerült

Semmi baj! Sőt! Csak annyiról van szó, hogy anyuka vagyok, aki próbál elsősorban itthon megfelelni. Karácsonykor az utolsó pillanatban lettem készen mindennel, szóval ennek is nagyon örültem. Arról már álmodni sem mertem, hogy szépen kisminkeljem magam és normálisan felöltözzek. A gyerekek öröme fontosabb volt, mint hogy azt mutassam, mennyire csinosak és tökéletesek vagyunk. Nem az a célom, hogy kifelé megfeleljek, hanem az, hogy a családomnak feleljek meg – felelte Edina, aki azt követően a szilveszterre is kitért. – Majdnem éjfélig a tűzhely mellett álltam és a vendégeinkkel foglalkoztam. Azt sem tudtam, hogy hol a telefonom. Szóval minden a legnagyobb rendben, csak önző módon magunkkal foglalkoztam, nem pedig azzal, hogy hírt adjak magamról, és azt mutassam, nekem szebben csillog a ruhám, mint másoké. Nem csillogott sehogy…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top