nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edináék nagyot buktak

Óriási bukás: negyedére csökkent Kulcsár Edináék valóságshow-jának a nézettsége

Több százezer forint esik ki a zsebükből.

Kulcsár Edina mind ez idáig hatalmas rajongótáborral rendelkezett. Ám novemberben bejelentette, mivel nem tudja folyamatosan szűrni a rosszindulatú kommenteket, szeretne létrehozni egy zártabb közösséget. Éppen ezért úgy döntött, Instagram-oldalán elindítják saját valóságshow-jukat férjével, Varga Márkkal

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

A Vargáék show annak rendje és módja szerint elindult, az egykori szépségkirálynő és rapper férje pedig kedvesen felajánlották, az első előfizetőknek csupán havi 1790 forintot kell fizetniük, hogy betekintést nyerhessenek a mindennapjaikba, a későbbiekben azonban ez az ár már 4999 forint lesz. Az első adásokra rengetegen voltak kíváncsiak, ám sokszor annyira rosszul jöttek ki a szülők a videókból, hogy állandóan magyarázkodni kényszerültek

Kiderült, G.w.M. mély depresszióval küzdött, amiért kórházba került, majd amikor onnan hazament, éjjel zavarta fel az egész családot, beleértve a fél éves Amarát, hogy utazzanak reggelre Németországba. Volt olyan, amikor Edina sírva mesélt arról, hogy férje nem engedi közel magához, később viszont helyesbített, nincs se bántalmazva, nem rossz a kapcsolatuk, csak éppen szomorú volt.

Hiába a sok dráma, most, amikor elindult Vargáék második évada, lényegesen csökkent az előfizetők száma – szúrta ki a Bors. A Reddit-felhasználók szerint a második etap unalmasra sikerült és senkinek sem tetszett, hogy Edináék végig kutyát sétáltattak, és nem is történt semmi más.

Ez jól látszik a feliratkozók számán, ugyanis míg az első videókra 889 személy volt kíváncsi, amivel a páros zsebébe röpke másfél millió forint szállt, addig a mostani évadra már csak 249 feliratkozója lett Edináéknak. 

Kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő Edina és G.w.M., hogy visszacsalogassák a nézőiket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top