nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a kapcsolatáról

Kulcsár Edina reagált arra, hogy G.w.M. valóban bántalmazza-e őt: „Sokat sírtam, az igaz”

Elárulta, mi van a színfalak mögött.

Kulcsár Edina és G.w.M. saját valóságshow-ja egyre inkább generálja a feszültséget, amelyre valószínűleg a házaspár egyáltalán nem számított. Az egykori szépségkirálynő ugyan még csak pár adást tett közzé, de már most folyamatosan magyarázkodásra kényszerül

Edina követői epizódról epizódra akadnak ki. Mint az első adásból kiderült, a rapper komoly depresszióba esett, ami a fizikai jóllétére is kihatott, ezt felesége videóban mutatta meg. Itt jött az első felháborodás, ugyanis sokan azzal vádolták, pénzért eladja kedvese betegségét. Ezt követően sok mindent leszűrtek a nézők abból is, amikor G.w.M. egyik éjjel felverte az egész családot, köztük alvó feleségét és a szintén mély álomba szenderült 6 hónapos kislányát, Amarát, hogy ő Németországba akar utazni. Volt olyan alkalom, amikor Edina sírva mesélt arról, min megy keresztül. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
(Fotó: Tények Plusz)

Ezekből a részekből többen is arra a következtetésre jutottak, a híresség egy bántalmazó kapcsolatban él, amiből nem tud kilépni. Volt olyan is, aki nyilvánosan ajánlotta fel a segítségét, miszerint jelezzen Edina, ha meg kell menteni. 

Most a Tények Plusznak árulta el, tényleg bántalmazza-e őt férje. 

„Az, hogy sokat sírtam, az igaz. Ez a férjemnek az egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, amit ő lelkileg rosszabbul élt meg – nem a kapcsolatunk miatt, hanem teljesen külső tényező volt emögött. Aztán pont mire helyretette magát és rendben lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk, és nem is tudtuk, hogy létezik. A bal fülében lévő egyensúlyközpont leállt teljesen, és nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez a karrierjébe is kerülhet” – mondta Edina, akit megviselt ez az időszak, hiszen rettentően aggódott kedvese miatt. 

Mint kiderült, a rapper egészségügyi problémáját szteroidokkal kezelték, aminek több mellékhatása is volt. Az egyik a kedélyállapotát befolyásolta, ami szintén nem könnyítette meg a mindennapokat. „Volt egyszer-kétszer, amikor nem akart velem beszélni, de ez mondjuk azután, hogy kiderült, hogy nem állt helyre ez az egyensúlyközpont. Ekkor magába fordult egy óráig. Abban az órában éppen úgy éreztem magamat, ahogy a nézőink láthatták. Ez megint úgy lett előadva, hogy Márk kihagy mindenből és nem beszélget velem.”

Az exszépségkirálynő kiemelte, a nézők pont azt az egy órát látták, amikor férje rossz állapotban volt, de ez nem jelenti azt, hogy ez az általános az ő életükben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top