nlc.hu
Sztárok

G.w.M. a felépülésről

G.w.M.: „Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami”

Azt mondja, a mélységekből tud magasra repülni.

Kulcsár Edina úgy döntött, indít egy saját valóságshow-t, melyben bárki bepillantást nyerhet a mindennapjaikba, természetesen, aki kifizeti a majdnem 2000 forintos havidíjat. 

Az első adások már le is pörögtek Instagram-oldalán, ami a legtöbb rajongóban felháborodást keltett. Nemcsak a tény, hogy azokkal közölnek bizonyos információkat, akik fizetnek, hanem az is, amikor az első epizódban a volt szépségkirálynő megmutatta, hogy férje kórházba került, mivel depresszióval küzd. G.w.M. hiába mondta, ne vegye fel, Edina folytatta a videózást, így végül megosztotta, milyen egészségügyi és mentális problémákkal küzd jelenleg. 

G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

A rapper rengeteg aggódó üzenetet kapott, melyekre most 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált. 

„Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)… Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta. Szóval, ha érkezni fogok, mint zeneileg, mint személyesebb dolgokkal (könyv stb), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, viszont már elindult bennem valami” – olvasható G.w.M. sztorijában, melyet azzal zárt, hamarosan visszatér a rajongók KingKongja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top