nlc.hu
Sztárok

G.w.M. az elmúlt időszakról

G.w.M. kifakadt: „Életem legnehezebb időszakán vagyok túl”

Sokszor nehezére esett önkontrollt tartani.

G.w.M. és Kulcsár Edina kapcsolata lassan két éve szinte napi téma a bulvármédiában. Az emberek nehezen dolgozták fel, hogy a szépségkirálynő és a rapper is elhagyta családját egy új szerelemért. Az idő azonban őket igazolta, hiszen azóta össze is házasodtak és megszületett az első közös gyermekük, Amara

G.w.M.

G.w.M. (Fotó: Instagram)

Azonban a legboldogabb pillanatok sem voltak felhőtlenek. Amikor a rapper beszámolt a titkos esküvőjükről szerelmével, azonnal elindult egy adok-kapok a közösségi médián keresztül volt kedvesével, Nagy Melanie-vel. Az anyuka viszont jól kihasználta a szakításuk körüli felhajtást és fokozatosan elhelyezkedett a médiában. Ma már saját tévéműsora is van

A napokban Kulcsár Edina Instagram-oldalán írt arról, mennyi támadás érte az elmúlt időszakban és úgy döntött, nem fog magyarázkodni, csak azoknak, akik valóban kedvelik őt és a családját, nekik viszont egy zárt közösséget fog létrehozni. Most G.w.M. 24 óráig elérhető Instagram-történetében mesélt az átélt negatívumokról, amikor egy követője megkérdezte, hogyan érzi magát mostanában. 

„Életem legnehezebb időszakán vagyok túl. A média rám szállt, a múltamból egy hazug, pénzéhes banya tetőzte ezt, és teljesen tönkre akart tenni, nem zenéltem, ami baromira hiányzott! Önkontrollt kellett tanulnom, ami szintén nehéz volt… de megvagyok – kezdte a történetét a rapper, majd hozzátette, szerető családja segítette át mindezeken és most úgy érzi, főnixmadárként születik újjá. – Folyton a csendet választottam az elmúlt időben a válaszaim helyett, amit tartok is, viszont szerintem egy könyv rendbe rakna sok mindent az emberekben.”

G.w.M. kifejtette, úgy érzi, ezzel tartozik is a rajongóinak, így idővel szeretné majd a történteket papírra vetni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top