nlc.hu
Sztárok

Címlapon Kulcsár Edináék a kis Amarával

Kulcsár Edina és G.w.M először mutatták meg a kislányuk arcát

Már 5 hónapos a kis Amara.

Kulcsár Edina és G.w.M a Story címlapján mutatták meg először a közös kislányukat. A sztármagazinnak adott interjúban elárulták, hogy életük legboldogabb időszakát élik, úsznak a boldogságban, a pletykákkal – miszerint problémák ütötték fel a fejüket a házasságukban – pedig egyáltalán nem foglalkoznak.

Kulcsár Edina,

Tombol a szerelem Kulcsár Edina és G.w.M között – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Még nyüzsisebb, még jobban körbevesz a szeretet, még áldottabbnak érzem a családot, és még nagyobb szerelemben vagyunk Edinával” – árulta el a rapper, hozzátéve: örül annak, hogy a két nagyobbik gyereke is imádja a kis Amarát. „Hatalmas szeretet és összetartás van a gyerekeim között” – mesélte. Elmondása szerint Amara konzervatív nevelést fog kapni, és fontos lesz számára a kislány iskoláztatása is. Kulcsát Edina mindenben egyetért a férjével, és egyáltalán nem látja jövőbeni problémának azt, hogy az első házasságából született két gyereke az apjuk révén más, feltehetően kevésbé konzervatív nevelésben is részesül.

Story -címlap

Nagyon úgy tűnik, a sztárpár nem áll meg egy közös babánál. G.w.M bevallotta, hogy mindig nagy családot szeretett volna, az újabb babaprojekteket pedig a felesége is támogatja. „Azt beszéltük Márkkal, hogy ha ez a gyerek ilyen tökéletes lett számunkra kívül-belül, akkor jöjjön még bármennyi!” – osztotta meg a háromgyermekes exszépségkirálynő.

Kulcsár Edina arról is beszélt a Storynak, hogy a munkába már 100 százalékosan sohasem fog visszatérni, főállású édesanya marad. „Ennyi gyerekkel már nem esne jól az a hajtás, amit korábban csináltam. A magam tempójában persze továbbra is fogok dolgozni, működtetem a vállalkozásomat, és influenszerkedem, de szerencsés vagyok, mert ez megy otthonról is.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top