nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edináékért aggódnak a rajongók

Ismét G.w.M. kapcsolatáért aggódnak a rajongók – Kulcsár Edina már reagált is

Az egykori szépségkirálynő Instagramon válaszolt a találgatásokra.

Újabb pletyka kapott szárnyra G.w.M. és Kulcsár Edina kapcsán. Nem olyan régen még arról szóltak a híradások, hogy a pár csúnyán összeveszett egy fővárosi bevásárlóközpontban. Egy szemtanú állította, a rapper „undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabált” a feleségével, ráadásul attól tartott, egy pofon is elcsattan. Az egykori szépségkirálynő hamar cáfolta a híreket, miszerint bármikor is addig fajulna a veszekedésük, hogy az erőszakosság teret nyer, ráadásul az említett esetben még csak nem is vitatkoztak. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

Most újabb kifogásolni valót találtak a rajongók. Tény, a kapcsolatuk hajnalán Edina és G.w.M. elárasztották a közösségi médiát szerelmesebbnél szerelmesebb fotókkal, bejegyzésekkel. Azóta viszont eltelt lassan két év, összeházasodtak és született egy közös kislányuk, a sok romantikus poszt pedig elmaradt. Amint kijött a rapper legújabb száma, egyből úgy érezték a rajongók, több célzás is lapul a dalszöveg mögött. 

„Mondd el, mire vagyok jó neked, ha bármit teszek, rossz velem? Mégis kapaszkodunk egymásba, de én nem hiszek már, Drágám az álcákba… Azt hittem, hogy megszerettél. Túl ostoba voltam, mert azt hittem, hogy nem cserélnél…” – hallható G.w.M. Neked ez könnyű című dalában. A kommentelők pedig egyből rémeket láttak. 

„Hmmm… Olyan érdekes, hogy a dalszöveg a szakításról szól! Exnek üzengetés stb… Most akkor mi a helyzet? Múltkor volt az a plázás incidens is. Minden okés Edinával?”, „Ugye? Néztem az Instát és mostanában nincsenek közös képek. Azért nem így szokott lenni ez…” „Olyan, mintha nem stimmelne valami. Mégsem akkora a szerelem, vagy mizu?” – olvashatóak a hozzászolások, melyeket a Bors szúrt ki. 

Edina a hír megjelenése után nem sokkal máris a tettek mezejére lépett. Ugyan ismét nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de gyorsan feltöltött egy közös képet férjével, melyhez csak egy szív és egy tűz emojit biggyesztett. Az egykori szépségkirálynő bejegyzése ITT tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top