nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina reagált a pletykákra

Kulcsár Edina cáfolja, hogy G.w.M. bántalmazza: „Sosem csattanna el nálunk pofon”

Kulcsár Edinának tiszta vizet kellett öntenie a pohárba, miután egy járókelő úgy látta: G.w.M egy áruház tetőteraszán kiabál vele.

A napokban egy olyan poszt szántotta fel a magyar internetet, amelynek írója hallotta, amint Kulcsár Edina és G.w.M. nagyon durván veszekednek egy bevásárlóközpont tetőteraszán. A kiírás szerzője szerint a rapper „undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabált” a feleségével, a posztoló pedig egyenesen azért aggódott, nehogy egy pofon is elcsattanjon. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

A Blikk úgy döntött, egyenesen a forráshoz megy, és megkérdezte Kulcsár Edinát, mi is történt pontosan. A szépségkirálynő elismerte, hogy valóban hangosan beszélt a férje mellette, azonban nem egymással veszekedtek. 

„Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig »elszöktünk« otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva”magyarázta Edina. Hozzátette, hogy „szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban.” 

Elmondta, hogy G.w.M csak nyugodtabbá vált Edina mellett – a férje saját bevallása szerint –, sőt: nem csupán ez alkalommal nem volt köztük szóváltás, de egyébként sem szoktak veszekedni. „Ha valamiben nem értünk egyet, akkor van egy fél óra, amikor inkább elmegyünk egymás mellett, de ez hamar lecseng, és utána elég csak egymásra mosolyognunk. Vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem veszekszünk hangosan, főleg nem otthon, a gyerekek előtt, mert ha mégis úgy alakul, hogy esély van egy hevesebb veszekedés kialakulására, ráhagynám Márkra a dolgot, mert tudom, hogy nem ér annyit az egész.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top