nlc.hu
Sztárok

Csúszik Kulcsár Edináék esküvői

Lefújták az esküvőt Kulcsár Edináék, G.w.M elárulta az okokat

Mégsem lesz idén hetedhét országra szóló lakodalmuk.

Kulcsár Edina és G.w.M lefújta az idei évre tervezett gigaesküvőt – írja a Blikk. Ugyan 2023 februárjában már összeházasodtak, ám csak szűk körben, anyakönyvvezető előtt. Már akkor tudták, hogy nagy násznép előtt, egyházi szertartáson is egybekelnek, amihez aranyhintót és hatalmas lakodalmat is terveztek. Az egykori szépségkirálynő újabb várandóssága miatt azonban idén nyáron már nem tartják meg.

Idén már nem lesz semmi Kulcsár Edina és G.w.M gigaesküvőjéből - Fotó: Trenka Attila

Idén már nem lesz semmi Kulcsár Edina és G.w.M gigaesküvőjéből – Fotó: Trenka Attila

A rapper elárulta a bulvárlapnak, hogy nem vetették el az esküvő ötletét, mindenképpen szeretnének egy nagy bulit és aranyhintót, de a második közös gyerekük érkezése miatt ez idén már nem valósul meg. “Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket. Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg” – mondta G.w.M, aki bevallotta: nagyon büszke arra, hogy hamarosan már négygyermekes apa lesz.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy valóra vált az álmunk, és Amara után egy kisfiúval is bővül a családunk” – áradozott Kulcsár Edina párja, aki azt is elárulta, hogy ő is kiveszi a részét az otthoni teendőkből. “Ha szükséges, simán cserélek pelenkát vagy etetek, és egy személyben vagyok édesapa és édesanya is” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top