nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata

A magyar celebvilág legviharosabbnak tűnő szerelme: Kulcsár Edina és G.w.M. elmúlt két éve

Úgy tűnik, az idő őket igazolja.

Több mint két éve már nem telik el úgy hét, hogy ne kerülne valamilyen formában az újságok hasábjaira Kulcsár Edina és G.w.M.. A kapcsolatuk éppen csak elindult 2022 januárjában, de olyan szélsebesen halad előre a mai napig, hogy a rajongók csak kapkodják a fejüket. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Trenka Attila

A magyar celebvilág talán egyik legviharosabb kapcsolata az övék, gondoljuk ezt külső szemmel, de hát hogy ne gondolnánk, hiszen már a kezdetek sem voltak a nagy könyvbe illők. 2022 január 10-én Szabó András Csuti még arról adott hírt közösségi oldalán, hogy bár nehéz, de nem adja fel a küzdelmet a házasságáért Edinával és reméli, sikerül megmenti a kapcsolatukat. Alig 4 nappal később viszont hivatalosan is bejelentették, a próbálkozás hiába való volt, elválnak. Habár következő nap Csuti azt nyilatkozta, a döntésükben nem szerepelt harmadik fél, Edina erre hamar rácáfolt. Január 17-én, válásuk bejelentése után három nappal az egykori szépségkirálynő azt mondta: időközben rátalált a szerelem. Új párja az akkor még szűkkörben ismert rapper, G.w.M.. A kapcsolatukat természetesen rengeteg támadás érte, nem csak Csuti állt értetlenül a dolgok előtt, de Varga Márk volt párja, két gyermeke édesanyja is megalázva érezte magát. 

Edina nem értette a bántásokat, ezért címlapon kérte meg az embereket, fejezzék be. A következő hónapok szinte minden oldalról az adok-kapokról szóltak. Hol Csuti fejezte ki csalódottságát, hol Melanie, hol pedig Edina és Márk beszéltek arról, nem értik, miért támadják őket ennyire. „Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Mindketten olyan kapcsolatból jöttünk, ahol már nem voltak érzések, egymásban viszont abszolút megtaláltuk ezeket” – mondta februárban az egykori szépségkirálynő, majd hozzátette, úgy érzi, szándékosan akarják őket tönkre tenni. 

Szerelemgyerek érkezett az életükbe

Pár hónappal később, júniusban Edina a követőivel osztotta meg, annyira szerelmes a rapperbe, hogy természetesen már most gondolkodnak a közös gyermeken. Állítólag ő maga sem sejtette, ez a gondolat már nem is olyan távoli. Augusztus elején még arról szóltak a hírek, Edina is megmutatja tánctudását a Dancing with the Stars-ban, de próbákat éppen csak elkezdte, máris érkezett a hír: várandós.

Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek

 – nyilatkozta az egykori szépségkirálynő. 

A boldogító igentől a magyarázkodásig

Tavaly februárban pedig a boldogító igent is kimondták a szerelmesek, miközben az is kiderült, Edina kislányt hord a szíve alatt. Amara tavaly májusban jött a világra. A szülés sokakban keltett felháborodást, mivel a boldog szülők megosztottak egy videót, melyben a szülőszobában várták táncolva a kislány érkezését. Pár hónappal később Edina megelégelte a rengeteg negatív kommentelőt a közösségi oldalain, ezért úgy döntöttek, indítanak egy saját valóság showt Márkkal, Vargáék címmel, melyet csak az előfizetői láthatnak majd. Az ötlet miatt rengeteg követőt vesztett Edina, ráadásul a számok sem voltak az igaziak. A szűkkörben megosztott videók pedig egyre több felháborodást keltettek. Sokan kiakadtak, amikor a rapper az éjszaka közepén verte fel a családot, hogy Németországba akar menni reggelizni. Továbbá szárnya keltek olyan pletykák, melyek szerint G.w.M. nyilvános helyen üvöltözött Edinával, melyet később az anyuka cáfolt

Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig »elszöktünk« otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva” – magyarázta Edina. Hozzátette, hogy „szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban.” 

A pletykaáradat itt nem állt meg. A valóságshowban sokat láthatták a nézők sírni Edinát, ezért arra következtettek, nem boldog Márk mellett. Ekkor ismét magyarázkodásba kezdett:

Amikor Márk kórházba került, az első két nap majdnem belecsúsztam az önsajnálatba, mert megterhelő, ha az ember lelki társát, a másik felét, a szerelmét egyszer csak elragadja mellőle az élet. De aztán megráztam magam, és rájöttem, hogy feleségként, három gyermek édesanyjaként ez nem opció. Betegen neki van rám szüksége, nem fordulhat meg a világ, hogy ebben a helyzetben is Márk vigasztaljon engem. Stabilnak kell lennem, mert most ő is belőlem, a szeretetemből, a pozitív energiáimból táplálkozik. (…) A realitynk keretében meséltem az érzéseimről őszintén. Azért sírtam, mert Márk éppen akkor tudta meg, hogy nem lett jók az eredményei és maga alá került és magába zárkózott teljesen érthető módon. És az ő érzései rám is kihatással vannak, mert együttérző ember vagyok. Rosszul élem meg, ha ő maga alatt van. Ennyi történt

 – fogalmazott Edina.

A pár egy rövid időre eltűnt, új videókat sem készítettek. Edina karácsonykor azt mondta, lebetegedett, de a rajongók egyből gyártották az elméleteket, miszerint ismét várandós. Januárban azonban ennél sokkal sokkolóbb pletykák keltek szárnyra. A Redditen arról beszéltek, Márk ismét kórházba került, miután bántalmazta feleségét. Ezt egy újabb magyarázkodás követte: „Jól vagyunk. A lehető legnagyobb szeretetben és boldogságban éljük a mindennapjainkat. Milyen világban élünk, hogy ilyen büntetlenül megtörténhet?! Elég sűrűn becsületsértésnek és rágalmazásnak vagyunk kitéve. Ha véletlenül el is jut hozzánk egy hír, amiktől egyébként tudatosan elzárkózunk, akkor próbálunk ezekkel nem is foglalkozni, de ma már azt is megkaptam, hogy ha nem reagálok erre, az egyenlő azzal, hogy elismerem, hogy a hír igaz! Azt is hallottam, hogy ez a történet egy olyan embertől származhat, aki a pszichiátrián dolgozik, és ő „látta” az én férjemet és hallotta, hogy azért van bent, mert engem „megvert.” Ha ezt tényleg így látta, ez a nagyon „figyelmes” ottdolgozó, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy ő is egy pszichiátriai eset és mást lát, mint ami a valóság (ez esetben jobbulást kívánok neki), vagy egész egyszerűen ez egy unatkozó ember, akinek feltehetőleg nem vagyunk szimpatikus, így kitalált egy szaftos történetet és elkezdte híresztelni, mert jó érzéssel töltötte el…Felháborító, hogy a férjemről (aki számomra tökéletes) ilyen mocskolódó hazugságok terjednek” – háborodott fel Instagram-oldalán az ex szépségkirálynő. 

Minden pletyka fele igaz

Később újra ébresztették a decemberi pletykát és egyre többen beszéltek arról, Edina terhes. A napokban a pár megerősítette a hír, miszerint valóban várandós Edina, ráadásul már azt is tudják, kisfiút hord a szíve alatt. G.w.M. nem is lehetne boldogabb, ugyanis állítása szerint mindig vágyott rá, hogy legyen két kisfia. Természetesen a rosszakarók most is megjelentek, akiknek a rapper egy rövid üzenetet küldött: 

Megérkeztek a nagyon okos, megmondó emberek is, akik egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni, negatív stílusban megnyilvánulni. Ezeket az embereket nagyon sajnálom, mert ez pontosan tükörkép arra, hogy milyen szinten tart az életük, meg az érzelmi intelligenciájuk, illetve a sima intelligenciájuk. Amikor megjelentek a kamu hírek, hogy pszichiátrián vagyok és megvertem Edinát, egyébként is nagyon boldogok vagyunk, de most kimagaslóan boldogok, szóval ennyire lehet adni a kamu, álszent hírekre. Akik ilyen helyzetben is tudnak negatívan megnyilvánulni, nézzenek magukba. Az irigyeknek innen is csók és ezer ölelés, a rosszindulatúaknak: nagyon cukik vagytok, nem véletlenül van az, hogy pötyögtök a kis szobából rossz dolgokat. Elkéne gondolkodni magatokon, mert nagyon gyengék vagytok. Az irigység, az betegség

Csupán két éven belül Edina és Márk családja az új gyermekkel 8 főre bővül, ugyanis Edinának van már két gyermeke előző házasságából, ahogyan Márknak is kettő van volt kapcsolatából.

Kulcsár Edina és G.w.M.
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top