nlc.hu
Sztárok

Mit üzen ezzel a fotóval Kulcsár Edina?

Mit üzen ezzel a fotóval Kulcsár Edina?

Miért pont ez a gyümölcs került Kulcsár Edina fotójára? Indulhat a nagy találgatás!

Csak kapkodjuk a fejünket! Nem is olyan régen írtuk meg, hogy napokig eltűnt az Instagramról Kulcsár Edina, akinek házasságáról sokat pletykáltak januárban. Most viszont újra naponta posztol az egykori szépségkirálynő. Az viszont talány, hogy mégis mit akar üzenni az egyik fotójával. 

Edina a héten töltött fel képet a legidősebb gyermekével, amihez ezt írta „Hihetetlen, hogy már ilyen nagy és okos fiam van!”. De Medox mellett férjéről, G.w.M-ről is láthattak friss fotót Edina követői. Ám nem itt, hanem a 24 óráig elérhető Instagram-történetben figyeltünk fel egy különös fotóra. 

Ezen Edina egy „baby watermelont”, vagyis egy mini görögdinnyét tart a hasa elé. Valahogy így:

Baby watermelon

Baby watermelon (Fotó: nlc)

De mire akart ezzel utalni? Hiszen a görögdinnyének nincs még szezonja, és csak kevés élelmiszer-áruházban kapható a téli évszakokban. 

Nem tudjuk, mi ennek a has elé kerülő görögdinnye a jelentése. Talán csak megéhezett…

Mutatunk egy videót is arról, milyen dinnyéről van szó:

Pici, de édes

  • A maximum 1-3 kilósra kilós „Sugar Baby görögdinnye” vetőmagját egyébként március első felében szokták elültetni. Az ilyen dinnyék húsa édes és élénkvörös, magja pedig apró.
  • De ültethetünk a kertbe Mini Love dinnyét is, amely sok kisebb – általában 10-15 centiméter átmérőjű – termést hoz.

Egyébként több külföldi cikk is szól arról, hogy a hollywoodi celebek mennyire kívánják a görögdinnyét a várandósságuk alatt. Beszélt erről Behati Prinsloo és Jessica Alba is. 

Edina közösségi oldaláról már eltűnt a felvétel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top