nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina évekkel ezelőtt

Így nézett ki Kulcsár Edina tíz évvel ezelőtt, amikor még korántsem volt ismert

Szépségkirálynő, feleség, üzletasszony, influenszer, háromgyerekes édesanya - többek között ezekben a szerepekben éli a mindennapjait a 33 éves híresség. De hogyan ismerte meg az ország?
Kulcsár Edina

„Csak arra tudok gondolni, hogy a dédimamám lát a tabletjén és sír a meghatottságtól” – mondta Kulcsár Edina 2014. december 14-én, amikor az akkor 23 éves lányt a világ második legszebbjének választották Londonban. A Miss World versenyen megnyerte a Miss Europe, azaz az Európa szépe címet is. Később a Miss Plastic szépségversenyen is indult, ahol az akkor 18 éves Edina – aki korábban az orrát műtette meg – első udvarhölgy lett. 23 éves korában választották szépségkirálynőnek, azóta az élete a nyilvánosság előtt zajlik. 

És hogyan élte meg a hirtelen ismertséget?

„Nyolc éve lettem ismert, de a személyiségemben nem látok óriási változást. Amikor bekerültem a köztudatba, tartottam attól, hogy velem is az történik, mint amit az emberek általában gondolnak. Hogy megváltoznak, akik túl nagy közismertségnek örvendenek. De nem így lett. Nem olyan neveltetésben részesültem, hogy elfelejthessem, honnan jöttem és ki vagyok valójában. Úgy gondolom, ami változás volt, az a korral való érés, ami minden ember életében természetes folyamat. Határozottabb lettem, megtanultam priorizálni. Régen mindenhol ott voltam, mindenkinek segíteni akartam, és ezzel elkezdtek visszaélni. Csak magammal nem foglalkoztam. Amikor a kisfiam megszületett, megtanultam nemet mondani. Amíg csak rólam volt szó, nem volt fontos a kimerültség, de amint gyermekem lett, ő segített magam mellett dönteni. Onnantól kezdve csak azt vállaltam, ami tényleg megérte. Mindentől függetlenül még mindig ugyanaz a csepeli lány vagyok, aki voltam” – mesélte két éve egy interjúban a híresség.

Íme pár kép Edina karrierjének kezdetéről, amikor a celebség még csak elkezdődött

Kulcsár Edina
Megnézem
Összes kép (5)

Új férj, új élet

Edina napjainkban a médiában egyik legtöbbet szereplő celebritás, aki a közelmúltban férjével, G.w.M.-mel saját valóságshow-t indított, amelyet a követők előfizetési díj ellenében nézhetnek meg. Rapper párja az elmúlt hónapokban magánéleti problémákkal is küzdött a betegség mellett, emellett az édesanya rengeteg támadást kapott, illetve kap is a közösségi felületeken. Nemrég a Redditen fogtak össze a szépségkirálynő ellen: gyermekveszélyeztetés és bántalmazás miatt akarják feljelenteni, méghozzá a valóságshow-ban látottak miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top