nlc.hu
Sztárok

Friss hírek G.w.M állapotáról

Nehéz hónapokon van túl G.w.M: magánéleti problémákkal is küzdött a betegség mellett

Elmesélte a rapper, min ment keresztül az elmúlt időszakban.

Hosszú hónapok hallgatása után megtörte a csendet G.w.M, őszintén vallott az egészségi állapotáról. A rapper két hónapnyi pihenőre kényszerült – írja a Blikk.

gwm

G.w.M-nek pihennie kellett az elmúlt hónapokban, nem vállalhatott fellépéseket – Forrás: GWMMusic – Csavargó lélek / YouTube  – videó

„A bal egyensúlyközpontom teljesen leállt, folyamatosan szédültem. Sokszor a telefonomra se tudtam ránézni, mert attól is hányinger jött rám. (…) Akadtak magánéleti problémáim, amikről nem szeretnék beszélni, de nagyon megviselt, és mire sikerült összeszednem magam, jött a betegség, ami miatt még mélyebbre kerültem” – mesélte a bulvárlapnak G.w.M, aki nagyon bízik abban, hogy soha nem kell még egyszer átélnie az elmúlt időszak nehézségeit.

Elmondása szerint a legnagyobb támasza a felesége, Kulcsár Edina volt: „A beszélgetéseink és a szerelmünk adott nekem erőt. Természetesen a családom, a barátaim és a rajongóim is sokat segítettek, de Edina az igazi támaszom.”

A rapper amúgy folyamatosan alkotott a holtszezonban is, a zenébe menekült a problémái elől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top