nlc.hu
Sztárok

Állítólagos sztárbotrányok 2023-ból

Állítólagos sztárbotrányok, amiket felkapott a Reddit népe

Van a Reddit nevű közösségi oldalon egy bizonyos csoport, amelyben magyar sztárok és influenszerek életét beszélik ki a tagok, akik sokszor előbb tudják, kivel, mi történt, mint a bulvárlapok.

Gáspár Laci állítólagos hűtlensége

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy az X-Faktor korábbi mentora hetekig szolgáltatta a témát a Reddit-csoportban. Gáspár Lacit azzal vádolták, hogy a felesége mellett más nőkkel is találkozgat, erről pedig egy videót is feltöltött az egyik felhasználó. Az énekes sokáig szóra sem méltatta a találgatásokat, majd egy új klipnél hosszan írt az azt megelőző időszakról. 

„Az utóbbi időben történt velem egy jó pár dolog. Jó is, rossz is, belekeveredett a nevem egy jó pár botrányba is. Most nem arról akarok beszélni, hogy mi volt igaz, mi nem volt igaz, hanem azt szeretném elmondani, hogysosem mondtam, hogy szent vagyok, sosem mondtam, hogy hibátlan vagyok. (…)Ott tartottam, sosem mondtam azt, hogy szent vagyok. Sosem mondtam azt, hogy hibátlan vagyok. Azt viszontmindig is mondtam, hogy szeretem a családomat, szeretem istent, és próbálok mindig a helyes úton járni.Keresem a jó utat, de nem mindig sikerül, valamikor én is elrontom, viszont ehhez senkinek semmi köze, csak a családomnak és a feleségemnek” – írta hosszú posztjában az énekes.

Gáspár Laci

Gáspár Laci (Fotó: RTL)

Sarka Kata állítólagos válása

Sarka Kata legutóbb akkor nyilatkozott a magánéletéről, amikor Hajdú Péterrel a válás mellett döntöttek. A válása után összejött egy üzletemberrel, akitől született egy harmadik gyereke, de gyakorlatilag ez minden, amit az utóbbi időben tudni lehet róla. Kata ugyanis teljesen elhatárolódik a médiában való szereplésről, a magánéletéről és a gyermekeiről sem nyilatkozik. Éppen ezért volt furcsa, amikor felütötte a fejét a pletyka, miszerint második házassága is tönkrement. 

Az üzletasszony több hét hallgatás után egy egyszerű, de sokatmondó posztban reagált a pletykákra. Az egészre csak annyit írt, hogy sokan jobban tudják, mi történik vele, mint ő maga.

G.w.M. és Kulcsár Edina állítólagos vitája

A rapper és az egykori szépségkirálynő két éve alkotnak egy párt, a kapcsolatukról gyakorlatilag azóta minden nap olvashatunk valamit. Nemrég fizetős reality-t indítottak a saját csatornáikon, így minden nap szolgáltatnak valami új témát a Reddit-csoportnak. Még nyáron írt arról az egyik tag, hogy az egyik bevásárlóközpont tetőteraszán sétálva hangzavarra lett figyelmes, majd meglátta, hogy G.w.M fennhangon beszél Kulcsár Edinával – rögtön kamerát ragadott, először a felvételt is posztolta, de ezt gyorsan eltávolították. 

Később az influenszer azzal magyarázta a dolgot, hogy a férje rossz hírt kapott telefonon, és ezt magyarázta neki, ezért tűnhetett úgy, mintha kiabálna, pedig csak indulatosan beszélt a történtekről.

Kulcsár Edina, Varga Márk G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top