nlc.hu
Sztárok

Sarka Kata nagyszabású terveiről mesélt

Sarka Kata visszaült az iskolapadba, elárulta, mit tanul

Három gyerek és tartalmas munka mellett is jut ideje iskolába járni Sarka Katának.
Sarka Kata

Elkezdődött a Magyarország Szépe válogatója, amiben Sarka Katának a műsor egyik versenyigazgatójaként komoly feladatai vannak, mégis fontosnak tartja a tanulást.

– Háromgyermekes édesanyaként nagyon be kell osztanom az időmet, hiszen mindig van valamilyen feladatom, teendőm. Ráadásul most én is iskolába járok, heti öt napot, mert ennyi év után kissé megkopott az angolnyelv-tudásom. Régen sokkal folyékonyabban beszéltem, és szeretném visszahozni ezt felsőfokú szintre. Nemrég nyelvvizsgáztam, ami nagyon jól ment, így máris van egy sikerélményem – mesélte a Blikknek Sarka Kata.

Az angol mellett egy másik nyelvbe is beleszeretett, így most azzal is mélyrehatóbban foglalkozik: – Spanyolórákra is járok. Ez nem heti egynapos elfoglaltság, mindennap megyek iskolába. Hazudnék, ha azt mondanám, könnyű összeegyeztetni a sulit, az anyaságot, a munkát és a sportot, viszont nagyon élvezem! – avatta be a Blikket új elfoglaltságaiba.

Fotó: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top