nlc.hu
Sztárok

Saját valóságshowt indít Kulcsár Edina

Saját valóságshow-t indít Kulcsár Edina – Jó pénzért bárki bepillantást nyerhet a hétköznapjaiba

Kíváncsian várjuk, hány követője fog előfizetni.

Kulcsár Edina pár hete bejelentette, újragondolja a közösségi médiában való jelenlétét. Ugyan rengeteg követője van az egykori szépségkirálynőnek, úgy döntött, szeretne egy sokkal zártabb közegnek kommunikálni, ahol tényleg csak azok vannak jelen, akik szeretik és kedvelik, ezzel pedig kizárhatja a negatív hozzászólásokat. 

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

Már régebb óta működtett egy zárt csatornát, melyen kedvesével, G.w.M.-mel sokkal szabadabban kommunikáltak, mint előtte bárhol, bármikor. Azonban nem volt teljes a biztonság, ugyanis a szerelmesek a Story magazin címlapján szerették volna először megmutatni kislányukat, Amarát, de a beszélgetésből egy tag kiszivárogtatta a fotót. Edina az elmúlt hetekben sokat gondolkodott azon, hogyan tudna létrehozni egy zárt közösséget és szerencsére az Instagram a segítségére sietett. 

Az alkalmazás egy olyan lehetőséget nyújtott, mellyel elindíthatják saját valóságshow-jukat, amelyet a követők pénzért nézhetnek.

„Nem előre megtervezett történésekkel lesz tele, hanem tényleg a valóság lesz bemutatva. Az első hónapban inkább vlogszerű lesz, amin keresztül felvezetjük a mi kis családunkat, de persze már ebben is lesz bőven történés, és ezalatt az egy hónap alatt összeáll a stáb is, akikkel decembertől az első évadot fogjuk forgatni. Mintha csak egy tv-műsor lenne” – újságolta 24 óráig elérhető Instagram-történetében Edina. Majd hozzátette, az első hónapban 2000 forint lesz az előfizetés díja, később pedig 5000 forint, de akik már az első hónapban csatlakoznak, nekik marad a havi 2000 forintos díj. 

Habár a történethez nem lehet kommenteket fűzni, a Redditen egyből megjelentek a csalódott követők – szúrta ki a Bors. „Én ezt a nőt kedveltem. Az egyik legszebb királynő volt, és kedves, igazi nőnek tűnt. Most… Hát ekkora ellenszenvet kevesen tudnak kiváltani belőlem, mint ő – írta az egyik rajongó, amivel mások is egyetértettek. – Nulla értéket képviselő, felfuvalkodott naplopók, akik nem győzik kiárusítani magukat, az életüket, a családjukat, csak hogy felszínen maradjanak.

Nem ez az első eset, hogy pénz miatt változtatnak korábbi elképzeléseiken Edináék. Amara születése óta azt mondták, nem szeretnék mutogatni kislányukat, ám erről megváltozott a véleményük, amikor lehetőségük nyílt egy címlapfotózásra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top