nlc.hu
TV-sztárok

Kulcsár Edina kiakadt

Kulcsár Edinának elege lett, a közösségi oldalán szólt be a kritikusoknak

A háromgyermekes édesanya nem tűri tovább a bántásokat.

Eddig tartott Kulcsár Edina türelme. A családanya az Instagram-oldalán fakadt ki azzal kapcsolatban, hogy úgy érzi, az elmúlt években sokan akarták neki megmondani, hogyan élje az életét, ám a jövőben sem kér a kéretlen tanácsokból. Mint mondja, lassan két éve, hogy gyökeresen megváltozott az élete, és amikor összejöttek G.w.M-mel, akkor kezdődött igazán a kommentcunami.

„Hol normálisabban, hol borzalmas stílusban, de próbálnak belegázolni a lelkembe, mert azt hiszik, hogy jogukban áll, és hogy mindent jobban tudnak, pedig nem. Szerintem akkoriban egyedül én nem mentem bele a részletekbe. Hatalmas önuralmat kellett gyakorolnom ahhoz, hogy ne védjem meg magam, és ne adjak hangot az én igazamnak. Egyszerűen nem bírom a hazugságokat, még akkor sem, ha ez kulturáltan és diplomatikusan történik, mert hatalmas az igazságérzetem” – fogalmaz a posztban Edina, aki szerint sokan nem tartják jó anyának.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Schumy Csaba)

„Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben, és ezért szerintük én nem is beszélhetek az anyaságról… Pedig a legtöbbet pont erről tudnék írni, vagy mondjuk a mozaikcsaládunkról, hiszen a gyerekekkel vagyok a legtöbbet, és minden gondolatom körülöttük forog. Ők az életeim, de mégsem posztolok ezekről a témákról sokat, mert semmi kedvem téveszmékkel foglalkozni, vagy megmondós ítélkező emberekkel kommentváltásokba keveredni” – tette hozzá a modell, majd azt is elmondta, hogy a jövőben sem fog változtatni a dolgokon, és a történtek hatására eldöntötte, hogy más formában fogja folytatni a közösségi oldala kezelését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top