nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akiknek jót tett a válás

5 magyar sztár, aki kivirágzott a válás után

Habár sok év házasság után a válás sosem egyszerű, nekik sikerült felállni a padlóról és ma már boldogabbak, mint valaha.

Az elmúlt hetekben elárasztotta a médiát, hogy sztárpárok sora jelentették be, zátonyra futott a kapcsolatuk. Legutóbb Tóth Gabi és Krausz Gábor közölték, hat év és egy gyermek után a válás mellett döntöttek

Habár egy válás sosem egyszerű, elhoztunk nektek 5 olyan sztárt, akik bizonyították, van élet utána is, sőt talán még jobb is, mint ami előtte volt.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid tavaly év elején jelentették be, hogy elválnak

Horváth Gréta

Fotó: Olajos Piroska

Kiderült, a válást az okozta, hogy Dávid beleszeretett a Dancing with the stars táncosába, Stana Alexandrába. Gréta pár hónapig nehezen szedte össze magát, végül életmódváltásba kezdett, leadott 28 kilót, rátalált a szerelem, ismét eljegyezték és ma már úgy ragyog, mint azelőtt soha. 

Szépen, lassan, de biztos léptekkel haladtam fizikailag és lelkileg is a gyógyulás útján. Kipróbáltam új dolgokat, elhagytam a szorongásaim. Az élet mindig rendezi a dolgokat. Miután teljesen helyére kerültem, kívülről és belülről is, és hivatalosan is elváltam, ezután jött valaki, szó szerint derült égből a semmiből, váratlanul. Akit ajándéknak gondolok, mindenért, ami történt velem. Akkor érkezett, amikor készen álltam rá – mondta Gréta, majd egy későbbi alkalommal így nyilatkozott jelenlegi kapcsolatáról. – Mindig határozott voltam és kitartó, de az elmúlt időszakban elképesztően sokat fejlődtem és tettem helyre magamban olyan dolgokat, amiket nem tudtam korábban megfogalmazni. Egy olyan párkapcsolatban vagyok, ami eddig ismeretlen volt a számomra. Jó, amikor alapdolgokon nem kell küzdeni, nem kell elmagyarázni vagy elvárni a normát, mert a másik is olyan, és érti… Erkölcsileg is! Ez azért felold sok mindent!

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szintén tavaly év elején közölték, hogy elválnak

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

A volt szépségkirálynő nem sokkal a válás híre után elárulta, ismét rátalált a szerelem. Új párja a rapper, G.w.M. pedig erős támasza volt a nehéz időkben. Egy év alatt rengeteget haladt előre a kapcsolatuk, idén év elején összeházasodtak, nem sokkal később pedig megszületett közös kislányuk, Amara.

Az nem volt normális és hosszú távon bírható, amit az elmúlt években csináltam. Rengeteget dolgoztam. A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába.

Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam

 – mondta még az esküvő előtt Edina, majd később kifejtette, milyen férj a rapper. – Márk rengeteg önbizalmat ad, nem akar megváltoztatni. Néha visszanézem a régi fotóimat, elborzadva nézem, mennyire vékony voltam, amikor összejöttünk. Legalább húsz kilóval voltam könnyebb, és testképzavarral küzdöttem. Folyamatosan diétáztam, soha nem voltam elégedett. Amikor belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, attól leszek boldog, ha minél vékonyabb vagyok. Korábban sokszor éreztem úgy, hogy egyedül vagyok, így kell keresztülmennem minden megpróbáltatáson, amit az élet hoz, miközben mindenki arra vágyik, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, ahol olyan társa van, aki megérti, aki mellett nem érzi magát egyedül, aki mellett igazán nő lehet. A korábbi kapcsolataim egyikében sem találtam meg mindazt, amiben most részem van.

Kollányi Zsuzsi és férje idén márciusban közölték, külön utakon folytatják

Kollányi Zsuzsi

Fotó: Fülöp Dániel

A volt házaspár békében vált el és úgy döntöttek, továbbra is szeretetben szeretnék nevelni gyermekeiket. Nyáron már ki is derült, az énekesnőre ismét rátalált a szerelem, aki a nehéz időket sok edzéssel és énidővel vészelte át. 

A legutóbbi Konyhafőnök VIP-ben szerepeltem 2022-ben, és Roli volt az egyik felkészítő séf, mivel ő nyerte a verseny 2021-es civil évadát. Első látásra bizsergés volt, aztán szépen lassan kialakultak a dolgok, de már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet – mesélte az énekesnő júliusban új kapcsolatáról, majd azt is hozzátette, igyekeznek minél lassabban haladni. – Ő is egy külön életből jön és én is, így igazából még nem is aludtunk együtt, ami ennyi idősen elég vicces, de mi tényleg nagyon lassan haladunk mindenben, próbálunk tekintettel lenni mind a körülményekre, mind a gyerekeinkre.

Judy házassága már tavaly is válságban volt, hivatalosan azonban csak tavasszal jelentették be, hogy véget vetettek kapcsolatuknak

Judy

Fotó: Schumy Csaba

14 év házasság után az énekesnő bevallotta, más irányba kezdtek el haladni, és bár egy ideig próbálkoztak, belátták, jobb, ha nem folytatják tovább együtt. Judy azonban nem sokáig szomorkodott, hamar rátalált a szerelem, amit nem is titkol

Boldog vagyok! És most teljesnek érzem az életemet.

Még közel az ötödik X-hez is van esélye az embernek, hogy keresse a boldogságot, erre törekszem én is.

A magánéletem sosem volt tabu, de sok mindenben megégettem magam, ezért most másképp állok hozzá. Persze ha kézen fogva megyek valakivel vacsorázni, nem fogok zacskót húzni a fejemre. em fogok bocsánatot kérni senkitől, mert merek boldog lenni.

Marsi Anikó és Palik László 2021 nyarán jelentették be, hogy beadták a válókeresetet

Marsi Anikó

Fotó: Olajos Piroska

A Tények műsorvezetőjének nem sokkal később már új partnere volt, ahogyan volt férjének is. Anikó ráadásul egy évvel később ismét férjhez ment Gyarmati Gáborhoz. 

Az első házasságomban sok mindenhez tudatosabban álltam, sok mindent megterveztem. Talán több volt bennem a megfelelni vágyás is. Ebben a kapcsolatban viszont semmilyen tudatosság sincs. Hagyom, hogy minden megtörténjen, az érzelmeim irányítanak, és ezt nagyon élvezem.

Gábor az első az életemben, akinek fontosak az álmaim.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top