nlc.hu
Sztárok

Ilyen Marsi Anikóék házassága

Gyarmati Gábor Marsi Anikóról: „Ő az a nő, akire mindig vágytam” – kapcsolatukról vallott a sztárpár 5 hónappal az esküvőjük után

Együtt akarnak megöregedni.

Öt hónappal a szeptemberi esküvőjük után Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor a BEST magazinnak adott interjúban meséltek a megismerkedésükről, kapcsolatukról és terveikről. A híradós elmondása szerint nincs sok értelme összehasonlítani az előző és a mostani házasságát, hiszen teljesen más élethelyzetről van szó. „Az első házasságomban sok mindenhez tudatosabban álltam, sok mindent megterveztem. (…) Talán több volt bennem a megfelelni vágyás is. Ebben a kapcsolatban viszont semmilyen tudatosság sincs. Hagyom, hogy minden megtörténjen, az érzelmeim irányítanak, és ezt nagyon élvezem. (…) Gábor az első az életemben, akinek fontosak az álmaim” – vallotta be.

Marsi Anikó,

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor – Forrás: BEST magazin – címlap

2006-ban, egy esküvőn mutatták be őket egymásnak, az első randevújuk pedig egy közös futás volt a Normafán, 2021. április 8-án. A találkozóra Marsi Anikó egyébként bevallottan csak azért ment el, hogy lerázza a jóképű taxist, aki akkor már egy ideje udvarolt neki. „Azt hittem, 2 perc alatt otthagyom majd, aztán nekem kellett igyekeznem, hogy utolérjem” – mesélte nevetve a Tények műsorvezetője, aki Gábor érkezésekor még nem érezte azt, hogy tökéletesen készen áll egy új kapcsolatra. „Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet” – árulta el Marsi Anikó, aki biztos abban, hogy soha nem fognak elválni egymástól.

Kettejük közül Gábor számára volt mindennél fontosabb az esküvő, mert – elmondása szerint – soha nem volt még életében ennyire szerelmes. Sőt a műsorvezető az első nő, akinek valaha megkérte a kezét. „Anikó az a nő, akire mindig vágytam” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top