nlc.hu
Sztárok

Judy az új párkapcsolatáról

Judy: „Nem fogok bocsánatot kérni senkitől, mert merek boldog lenni”

Igyekszik maga mögött hagyni a nehéz időszakot.

Nemrég fölröppent a hír, hogy Judy újra szerelmes: Veresegyházán látták egy férfival meghitten ebédelni, valamint az adriai nyaralásán készült fotóján a kislánya mellett egy férfi is szerepelt. A Borsnak most elárulta az énekesnő, mi az igazság arról, miszerint új párra lelt.

Judy

Egy új fejezet kezdődött Judy életében – Forrás: Hal a tortán – videó

“Boldog vagyok! És most teljesnek érzem az életemet. (…) Még közel az ötödik X-hez is van esélye az embernek, hogy keresse a boldogságot, erre törekszem én is. (…) A magánéletem sosem volt tabu, de sok mindenben megégettem magam, ezért most másképp állok hozzá. Persze ha kézen fogva megyek valakivel vacsorázni, nem fogok zacskót húzni a fejemre” – nyilatkozta.

Mint mondja, évekig tartott, mire meg tudta hozni a döntését. “Nálunk csaknem 3 év volt, mire sikerült tudatosítani magamban, hogy mit akarok. Csak ezután került sor a valós szakításra. (…) Nem fogok bocsánatot kérni senkitől, mert merek boldog lenni” – jelentette ki az énekesnő, akit a szülei és a barátai mindenben támogatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top