nlc.hu
Sztárok

Judy kivirágzott

Válása után újra ragyog a szerelemtől Judy

Azt beszélik, jó rájuk nézni.

Tavaly év végén derült ki, hogy Judy házassága válságba került. A 49 éves énekesnő áprilisban ki is mondta, nem küzdenek tovább a kapcsolatukért, és 14 év házasság után beadták válókeresetet. 

Judy

Fotó: Schumy Csaba

„A saját céljai olyannyira elvitték, hogy elfeledkezett a közös céljainkról. Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek: méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban” – vallotta be akkor az énekesnő, akire időközben az új szerelem is rátalált. 

A Story ellátogatott Judy lakhelyére, Veresegyházára, ahol a helyiek már több alkalommal látták őt és lányát az új férfi oldalán, abban pedig mind egyetértettek, nagyon jól mutatnak együtt. 

„Már sokszor összefutottam velük errefelé. Nemrég ugyanabba a veresi étterembe tértek be, ahol mi is épp vacsoráztunk a családdal. Nagyon boldognak tűntek, Judy kislánya, Maja is velük volt. Szépek, aranyosak voltak így együtt, hárman. A párja igazi úriember, illedelmes, figyelmes, nemcsak Judyval, a kislánnyal is. Egy igazi jóravaló férfi benyomását keltette bennem. Biztos vagyok benne, hogy levette a lábáról a művésznőt, mert egy szerelmes asszonyt messziről kiszúrok – mondta az egyik veresi férfi, majd egy másik informátor is kiegészítette. – Pár héttel ezelőtt Visegrádon láttam őket. Judyt egyből felismertem a hangjáról. A kislányával és egy nagyon magas, jóképű, őszes hajú férfival volt. Fogták egymás kezét, ebből gondolom, hogy a párja volt. Meg abból is, hogy Judy ragyogott a boldogságtól. Nagyokat nevettek, szóval jó volt rájuk nézni.”

Story címlap

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top