nlc.hu
Sztárok

Judy a házasságáról

Megszólalt a házassági válságról Judy: „Küzdelemben vagyunk mindketten”

Reagált a pletykákra az énekesnő.

Judy házasságáról nemrég olyan híresztelések röppentek fel, miszerint válságba jutott. Az énekesnő most megtörte a csendet és reagált a pletykákra. 

Judy és férje, Nagy Roland a Drágám, add az életed! 2017-es évadában - Fotó: Sajtószoba

Judy és férje, Nagy Roland a Drágám, add az életed! 2017-es évadában – Fotó: Sajtószoba

„Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket, de küzdelemben vagyunk mindketten. 14 év után, ha valaki azt mondja, hogy nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk” – vallotta be a Borsnak.

Elmondása szerint bárhogy is alakul, a kislányuk érdekeit mindenképpen szem előtt tartják. „Úgy akarjuk elengedni egymás kezét, már ha el fogjuk, hogy senki ne sérüljön” – jelentette ki Judy, hozzátéve: „Nincs abban semmi szégyellni való, ha az ember elfárad”. Az énekesnő amúgy cáfolja, hogy bármi köze lenne házasságuk válságához a 12 év korkülönbségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top