nlc.hu
Sztárok

Judy vallomása a házasságáról

Judy több mélyponton van túl a férjével: „Többször rezgett a léc, hogy elhagy minket”

A kétkedők tiszavirágéletűnek jósolták az akkor 22 éves Balázs és a 34 éves Judy kapcsolatát, ők azonban rácáfoltak erre.

Judy szerint nagyot füllent, aki azt mondja, hogy tökéletes a házassága. Ők is több mélyponton vannak túl a férjével, de nem engedik el egymás kezét – írja a legfrissebb Story magazin.

Judy

Judy szerint amíg minkét fél akarja, addig tud működni egy kapcsolat (Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central)

„Én is hagyom, hadd csinálja, amit szeret. Mellettem szabad élete van, ha neki az a kikapcsolódás, hogy egy hétre elmegy horgászni, menjem. ’Élni és élni hagyni!’ Ez az egyik fő tanácsom” – vallotta be az énekesnő.

Éltek meg nehezebb időket is, például a kislányuk, Maja születése után, amikor Judy hanyagolta Balázst. „Akkor Balázs éveken át nagyon szenvedett. Volt, hogy rezgett a léc, hogy elhagy minket” – emlékezett vissza Judy. De valahogy mindig sikerült visszatáncolniuk a szakadék széléről, ma pedig már tudatosan el sem jutnak odáig. „Valahogy eszembe sem jut, ami a legtöbb kapcsolatot megmérgezi, hogy a férjem megcsalna. De más negatív gondolat sem fészkeli be magát az agyamba, mert nem engedem be” – tette hozzá.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Judyékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top