nlc.hu
Sztárok

Judy házassága

A jelek szerint válságban lehet Judy házassága

Források szerint Judy házassága régóta ingatag lábakon áll.

Sokat sejtető Instagram-bejegyzést tett közzé Judy. Az énekesnő a múlt lezárásról írt a születésnapi posztjában, kiemelve, hogy kilencévente fejlődik, változik az emberi élet, ő pedig az egyik ilyen periódus végéhez ért – vette észre a Blikk.

„Én ezen nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve – fogalmazott a Groovehouse 48 éves énekesnője, aki bánja, hogy nem született még egy gyerekük. – Örülök, hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem… (…) Tudom már, kik azok, akik minden feltétel nélkül a ‘kezemet’ fogják!”

A Blikk pedig egy közeli forrásból megtudta, hogy az énekesnő és férje, Balázs házassága ingatag lábakon áll, és jelenleg is nehéz periódust élnek át.

„Judy és Balázs kapcsolata évek óta hullámzó. Vannak nehezebb időszakaik, a válás gondolata is többször felmerült már. Mi, barátok, abban reménykedünk, hogy ezúttal is sikerül megmenteniük a házasságukat” – mondta el a Blikknek egy, a párhoz közel álló barát.

Judy korábban maga is beszélt arról, több mélyponton van már túl a házassága. Akkor elmondta,  Maja születése után Judy hanyagolta Balázst. „Akkor Balázs éveken át nagyon szenvedett. Volt, hogy rezgett a léc, hogy elhagy minket” – emlékezett vissza Judy. De valahogy mindig sikerült visszatáncolniuk a szakadék széléről, ma pedig már tudatosan el sem jutnak odáig. „Valahogy eszembe sem jut, ami a legtöbb kapcsolatot megmérgezi, hogy a férjem megcsalna. De más negatív gondolat sem fészkeli be magát az agyamba, mert nem engedem be” – tette hozzá.

Judy és férje

Judy (Kis Judit) és férje, Balázs (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top