nlc.hu
Sztárok

Már biztosan válik Judy

A válás mellett döntött Judy: „Méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban”

A pszichológusa segített az énekesnőnek abban, hogy belássa: azok a dolgok már rég nem léteznek, amiktől egykor jól működő párt alkotott a férjével.

Válik Judy, pár napja már a válókeresetet is beadta – írja a Story magazin. A 49 éves énekesnő 14 együtt töltött év után döntött a válás mellett. Belátta, ha valaha még boldog akar lenni, el kell engednie a múltat.

Judy

Válik a férjétől Judy – Fotó: Sajtószoba

„Rengeteget vártam, agyaltam, reménykedtem, mert nagy szerelem volt a miénk, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést. A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. (…) A rabja voltam egy már régen nem működő házasságnak, mégis nehéz volt új esélyt adni magamnak” – árulta el Judy. Elmondása szerint az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy úgy érezte: a kislánya testileg és lelkileg is sérülni fog ebben a nem működő, boldogtalan házasságban, ugyanis már előjöttek Majánál egészségügyi problémák.

Az énekesnő elmondta, már 5 éve érezte, hogy valami nincs rendben közte és a férje, Balázs között. „A saját céljai olyannyira elvitték, hogy elfeledkezett a közös céljainkról. Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek: méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban” – vallotta be.

Judy arról is beszélt a Story magazinnak adott interjúban, hogy lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem felelt meg Balázsnak. „Bár lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatunk egymással, zokogtunk mindhárman, amikor ez év januárjában különköltöztünk. (…) Egyelőre próbálom helyrerázni az életemet, de a boldogságra mindig nyitott leszek. Rengeteget tanultam ebből a házasságból, tudom, mikor és hol hibáztam, és igyekszem ezt a jövőben már nem elkövetni” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top