nlc.hu
Sztárok
Lánykérésre vár Judy, bármikor hozzámenne párjához

Lánykérésre vár Judy, bármikor hozzámenne párjához

Úgy tűnik a gyermekvállalás és a házasság is szóba került már a pár életében!

Judy életébe párja, Krisztián úgy illeszkedik, mint egy kirakós darabja. Az énekesnő ugyanis most először érzi azt, hogy sínen van az élete, visszatért az önbizalma és teljesen kivirult szerelme mellett. 

Judy (Kis Judit) énekesnő, párja: Krisztián (Fotó: Olajos Piroska / fotocentral)

Judy (Kis Judit) énekesnő, párja: Krisztián (Fotó: Olajos Piroska / fotocentral)

A Groovehouse énekesnő nem tagadja, hogy rengeteget dolgozott házassága megmentésén – aminek felbomlását egyfajta kudarcként élte meg -. és a mai napig úgy tartja, hogy nem véletlenül alkottak 15 évig egy párt Balázzsal

„Nem akartam elvált szülő lenni, ezért mindent megtettem, hogy együtt maradjunk. Amikor összekötöd valakivel az életedet, összeházasodtok, majd közösen építitek az életeteket. De egy idő után úgy éreztem, egyedül vagyok, csupán én teszek meg mindent a házasságunkért, már csak én ragaszkodom ahhoz. A végén már úgy éreztem, teljesen kifordultam önmagamból, az önbizalmam utolsó morzsáját is összetörte ez az egész. Belőlem éltek a pszichológusok! Majd amikor a gyerekem is azt mondta, »anya, te itt már sosem leszel boldog«, akkor tudtam: lépnem kell!” – árulta el a hot! magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A sors végül úgy hozta, hogy mindezek után Krisztián mellett találta meg a boldogságot, akit már régebb óta ismert az énekesnő. 

„Több éve ismerjük egymást: annál a divatcégnél dolgozott, amelyiknek a márkáit a hétköznapokban is szeretjük, nem mellesleg a fotózásokhoz is ők biztosították a ruhákat. Ezáltal sokat találkoztunk, ahol jobban megismertük egymást. Mindig is szimpatizáltunk egymással, már akkor is láttam, hogy milyen jóképű, sármos, de mivel mindketten párkapcsolatban éltünk, nem néztünk »úgy« a másikra.” – árulta el Judy, akinek véleménye szerint talán ezért is haladhatott előre rohamtempóban a kapcsolata szerelmével. 

„Egyszer csak azon kaptunk magunkat, hogy közös otthonban élünk. Olyan természetes volt minden! Egy életünk van: nem vártunk sokat az összeköltözéssel sem, hiszen tényleg csak lakva ismeri meg egymást az ember. És mi nagyon jól működünk együtt. Én hiszek az összecsiszolódásban, és már nagyon jól állunk. (…) Ő is beszáll a házimunkába, szétosztjuk, és akkor még több időnk jut egymásra. Porszívózik, együtt visszük ki a kutyákat sétálni. Persze, neki is vannak hibái, de kinek nincsenek… Ő nemcsak a szerelmem, de a társam is. Még vitatkozni is jó vele” – osztotta meg.

„Minden reggel úgy ébredek, hogy megsimogat és dicsér, hogy milyen szép vagyok, kifejezi, mennyire tisztel nőként. Mellette biztonságban érzem magam. (…) Úgy érzem, a helyemen vagyok, mert úgy bánik velem, ahogy arra mindig vágytam. Gyermeket bármikor szülnék neki, kár, hogy nem lehet visszatekerni az időt. És ha megkérné a kezemet, hozzámennék!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top