nlc.hu
Sztárok
Meztelen fotót posztolt Judy a jacuzziból

Meztelen fotót posztolt Judy a jacuzziból

Intim körülmények között szelfizett a párjával.

Pikáns fotót osztott meg Judy. A 49 éves, 14 év házasság után elvált énekesnő – akire már több mint egy éve újra rátalált a szerelem – egy szálloda jacuzzijában szelfizett meztelenül a párjával. 

Judy - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2024.04.03.-i adás)

Judy mát több mint egy éve él újra boldog párkapcsolatban – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.04.03.-i adás)

Krisztián hátulról öleli az énekesnőt, eltakarva karjával a kebleit, miközben az arcát csókolja.

Judy az intim fotót az Insta-oldalán tette közzé, a felvételre pedig csak úgy záporoznak a lájkok, többek között Rubint Rékától is.

Meztelen fotót posztolt Judy a jacuzziból

Az énekesnő egyébként az új kedvesét, Krisztiánt fokozatosan építette be az életébe, de hamar kiderült, a lánya is elfogadja édesanyja boldogságát. Innentől pedig nem volt megállás. “Azt érzem, nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk” – nyilatkozta márciusban Judy, aki magasabb szintre is emelné a párkapcsolatát, még a gyermekvállalás is szóba került már. “Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze jó lenne, és Maja is nagyon örülne, hisz évek óta mondogatja a kis testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat. Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden” – vallotta be akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top