nlc.hu
Sztárok

Ilyen lenne most Judy eredeti arca

Így nézne most ki Judy, ha nem szenved autóbalesetet 25 évvel ezelőtt

Az énekesnő arcát eddig 38-szor műtötték meg.

Az önmagáról való gondolkodását teljesen átformálta Judy 25 évvel ezelőtt történt autóbalesete. Az énekesnő nemcsak belül, de kívül is megváltozott. Gyakran gondol arra, milyen lenne az arca, ha nem esett volna át több tucat műtéten. A Story magazin a mesterséges intelligencia képalkotó programjával elkészíttette Judy arcát a régi, a balesete előtti fotói és a mostani fényképei alapján, ugyanis az arca egyik fele nem sérült, ám többször korrigálták a másik feléhez.

Judy

A mesterséges intelligencia szerint így festene most Judy arca műtétek nélkül – Forrás: Story magazin – címlap

„A képet nézve, aminek ismerősnek kellene hatnia, mégis idegen. Mindamellett, hogy tényleg nagyon hasonlít, és ez én lennék. A mostani arcom teljesen beépült a lényembe, és ha azt mondanák, visszakaphatom, nem is tudom, hogy szeretném-e. Most már a régi lenne nagyon idegen. (…) 24 évesen ért a baleset, azaz mára egy évvel többet éltem az új arcommal, mint a régivel. És most már nem is álmodom a régivel, teljesen idegen számomra. (…) Ugyanakkor felismerem magam, a tekintetem” – mondta az énekesnő a fotó láttán. Bevallotta, 10 évbe telt, hogy fájdalom nélkül nézzen tükörbe, de sikerült, mert rájött: a szépség tényleg belülről fakad.

Máig 38 alkalommal feküdt kés alá Judy, aki hosszú évek alatt dolgozta fel a vele történteket. „Sokszor bezárkóztam a szobámba, és élni sem volt kedvem. Előfordult, hogy azt éreztem, öngyilkos akarok lenni. (…) Szerencsére rájöttem, nincs más út, csakis a túlélés” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top