nlc.hu
TV-sztárok

Judy babát szeretne új párjától

Magasabb szintre emelné Judy a kapcsolatát, még a babavállalás is szóba jött

Komoly tervei vannak a jövőre nézve az énekesnőnek és kedvesének.

Judy tavaly áprilisban jelentette be, 14 év után elválik férjétől. Az énekesnő hozzátette, sokat dilemmázott, meghozza-e ezt a döntést, leginkább lánya, Maya miatt. Majd ráeszmélt, a boldogsághoz ez a legjobb út. Idővel beigazolódott, jól döntött, ugyanis ismét rátalált a szerelem. 

Judy

Fotó: Schumy Csaba

Új kedvesét, Krisztiánt fokozatosan építette be az életébe, de hamar kiderült, lánya is elfogadja édesanyja boldogságát. Innentől pedig nem is volt megállás. Az énekesnő most elárulta, komoly terveik vannak párjával. 

Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk” – kezdte a Story magazinnak Judy, majd beszélt arról, milyen a kapcsolata lányával, és azt is megemlítette, a gyermekvállalás is szóba került már.

Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagyon nagy barátok lettek. Krisztián segít neki a matekban, meg angolt tanulni is. Kicsi a világ, kiderült, hogy ugyanaz a tanár tanította őt idegen nyelvre, mint aki most Maját. Szóval teljes az összefonódás és a harmónia. (..)  Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze jó lenne, és Maja is nagyon örülne, hisz évek óta mondogatja a kis testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat. Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top