nlc.hu
TV-sztárok

Judy a házasságáról és a gyerekéről

Judy: „Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott”

Egyelőre nem tudják, hogyan tovább, de a karácsonyt együtt töltik.

Judy őszintén beszélt az elmúlt napokban a kapcsolati hullámvölgyéről. Elmondta, a férjével most értek el arra a pontra, hogy elgondolkoznak a kapcsolatukon és egyelőre nem tudják, hogyan tovább.

Judy

Fotó: Olajos Piroska

„A huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesetem óta nem volt ilyen nehéz időszak az életemben. Bár a közönség általában vidámnak lát, sokszor vagyok magam alatt, mert fontos döntést kell meghoznom. Sosem voltam olyan típus, aki meggondolatlanul dönt. Lehet, hogy sok időbe telik, míg elhatározok valamit, de ha ez megtörténik, akkor már megingathatatlan vagyok a döntésemben. Így, hogy van egy közös gyermekünk, akiért felelősséggel tartozunk, nehezebb a döntés, mint régebben, más párkapcsolataimban, amikor nem voltam így elköteleződve. De Maja miatt különösen alaposan mérlegelek minden lehetőséget” – ecsetelte a Blikknek az énekesnő. Arról is beszélt, hogy mára megtanulta, egy gyerek nem köthet össze két embert, ha a kapcsolatban probléma van.

„Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető. Korábban meggyőződésem volt, hogy egy gyerek csak teljes családban nőhet fel boldogan, ám a pszichológusom és a kineziológusom is elmagyarázták, ez téves elképzelés. A gyermekünk akkor lesz boldog, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát. Hogy ezt együtt tudjuk-e megadni neki Balázzsal vagy külön, idővel kiderül” – árulta el Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top