nlc.hu
TV-sztárok

Judy sírva beszélt a házasságáról

Judy a házasságáról: „Nem tudom, hogy zárom az évet, de remélem, új lappal fogok indítani”

Azt mondja, amíg úgy érzik, hogy van miért harcolni, addig küzdenek.

Korábban már írtunk róla, hogy válságba került Judy házassága, amit az énekesnő később meg is erősített.

„Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket, de küzdelemben vagyunk mindketten. 14 év után, ha valaki azt mondja, hogy nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk” – vallotta be Judy, most azonban sírva beszélt az elmúlt időszakról.

Judy

Fotó: Olajos Piroska

„Nem akarom elsírni magam, nekem is vannak nehéz pillanataim… Nem tudom, hogy fogom zárni az évet, remélem, új lappal fogok indítani, és ezt bárki bárhogy értheti. Nyilván mindenki a boldogságra törekszik, én is ezen vagyok. Bízom benne, hogy az ünnepek alatt sok minden kiderül. (…)Azt gondolom, a nehéz időszakok azok, amik megerősítenek, amik új dolgokat hoznak. Lehet, hogy sok évet kellett várnom, de egy nagyon nehéz dolog után mindig valami hatalmas, sorsfordító helyzet jött. Hiszem azt, hogy ezt megérdemlem” – mondta a TV2-nek adott interjújában a Groovehouse énekesnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top