nlc.hu
TV-sztárok

Szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor

Véget ér Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

Hannarózát továbbra is közösen fogják nevelni.

Krausz Gábor Facebook-on jelentette be, hogy hat év házasság után külön utakon folytatják Tóth Gabival. Az énekesnek és a sztárséfnek van egy közös gyermekük, Hanaróza, akit ezután is közösen, szeretetben szeretnének nevelni. 

Tóth Gabi és férje Krausz Gábor

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor (Fotó: Olajos Piroska)

A hír valószínűleg sokakat meglepett, hiszen nem lehetett arról hallani, hogy a házaspárnak gondjai lennének. Sőt, nem olyan régen valósították meg az álmukat és vásároltak közösen egy házat Szentendrén. 

Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire!” – olvasható a sztárséf bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top