nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi és Krausz Gábor bővítené a családját

Tóth Gabi és Krausz Gábor az örökbefogadáson gondolkodnak

A sztárséf kotyogta ki a tervüket.

Krausz Gábor egy interjúban elárulta, hogy az elmúlt időszak minden nehézsége ellenére a családjuk bővítésén gondolkoznak. Tóth Gabi férje azt is hozzátette, hogy még a legerősebb kapcsolatban is okozhat feszültséget egy költözés.

Tóth Gabi és férje Krausz Gábor

Tóth Gabi és férje Krausz Gábor (Fotó: Olajos Piroska)

„Gabi szülei is ideköltöztek a közelbe, apáméknál is házfelújítás volt, mindenütt csak a felfordulás. Egy költözés, lakásfelújítás a legjobb kapcsolatokba is feszültséget hoz. Nálunk is voltak viták, hogy ki miből, milyet szeretne. A kanapé volt a legsarkalatosabb pont. Egy rossz kanapé házasságokat tud tönkretenni” – mondta a sztárséf a Hot! Magazinnak, majd hozzátette, hogy azon gondolkoznak, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát.

„Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk. Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros a kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene.” 

Tóth Gabi egyébként nemrég egy érzelmes posztban beszélt arról, hogy lánya, Hannaróza elkezdte az óvodát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top