nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina vallomása G.w.M.-ről

Kulcsár Edina a párjáról: „Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet”

Állítja, rapper szerelme mellett igazán önmaga lehet.

Kulcsár Edina szerint Varga Márk, azaz G.w.M. tökéletes pár és remek édesapa. Az exszépségkirálynő már most tudja, hogy csodálatos apja lesz közös gyermeküknek – írja a Blikk. Az elmúlt hónapokban ugyanis testközelből láthatta, hogy rapper szerelme a két gyermeke mellett milyen jól bánik Medoxszal és Ninával is.

Kulcsár Edina

Dúl a szerelem Kulcsár Edina és G.w.M. között – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Márk csodálatos apja lesz a babánknak, nem is kívánhatnék nála jobbat. Nemcsak a saját gyerekeivel, hanem az enyéimmel is nagyon jól kijön” – mesélte a várandós Kulcsár Edina, hozzátéve: ugyan vannak rosszullétei, de jól bírja a strapát, kedvese pedig lesi az összes kívánságát.

Az exszépségkirálynő úgy érzi, végre révbe ért az élete. “Az nem volt normális és hosszú távon bírható, amit az elmúlt években csináltam. Rengeteget dolgoztam. (…) A problémáim és a boldogtalanságom elől menekültem a munkába” – vallotta be a bulvárlapnak az exszépségkirálynő, aki szerint Márk mellett végre önmaga lehet. “Olyan kapcsolatban élünk, amiről sose hittem, hogy létezhet, de titkon kislánykorom óta erre vágytam” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top