nlc.hu
Sztárok

Csuti a G.w.M-pletykákról

Reagált Csuti a G.w.M-ről szóló pletykákra: „Nem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem”

Megszólalt az üzletember az exneje és annak új férje botrányáról.

Lévén Szabó András Csutinak két közös gyermeke is van az exfeleségével, Kulcsár Edinával, az üzletember elárulta a Story magazinnak, hogyan érintette őt a nagy port kavart pletyka, miszerint G.w.M a napokban bántalmazta Edinát.

Csuti,

Csuti nem hiszi, hogy G.w.M bántaná Edinát – Fotók forrása: TV2 / Mokka – videó // Sajtószoba

Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs rendőrség kiérkezésről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került el. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron” – reagált a szóbeszédekre Csuti.

Az üzletembert nemcsak a saját, hanem Edina, de legfőképp a gyermekei lelki békéje érdekli. A történtek kapcsán Csutiban az is megfogalmazódott, mit tenne, ha mindez mégis beigazolódna G.w.M-ről. „Számomra mindennél fontosabb Medi és Nina testi-lelki egészsége, (…) azonnali lépéseket tennék a gyerekeimért, és nagyon gyorsan rendezném a helyzetüket. De üres, rosszindulatú posztokra nem adok” – jelentette ki Csuti, aki nem tudja elképzelni Edina új párjáról, hogy bántalmazó lenne. „Bár Márkkal csak a kapcsolatuk elején tisztáztunk egy két dolgot, és se előtte, se utána nem beszélgettünk, akkor sem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem” – véleményezte az álhíreket.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top