nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti élete a válás után

Így alakult az élete Szabó András Csutinak a válás óta

Rögös utat tett meg, amióta elváltak Kulcsár Edinával. Bár voltak bukkanók, az édesapa bebizonyította, hogy fel tud állni a padlóról.

Évekig álompár voltak, majd 2022-ben valami megváltozott. Kulcsár Edina és Szabó András Csuti sokáig rendbe akarták hozni a kapcsolatukat, de végül zátonyra futott a házasságuk – ezt a volt szépségkirálynő a közösségi oldalán jelentette be. Hetekig, sőt hónapokig az egész ország a válásáról beszélt, (mint 2023-ban Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatáról) majd Edina új szerelméről, nemrégiben pedig már Csuti friss kapcsolata is téma lett. Az tehát, hogy a két influenszer szerelmi élete foglalkoztatta az embereket, enyhe kifejezés. Az üzletember soha nem tagadta, hogy a házassága is közrejátszott abban, hogy megismerték az emberek az utcán.

„Közgazdász diplomám van. A Fazekas Gimnáziumban tanultam, évekig pénzügyi területen dolgoztam, régióigazgató voltam egy alkus cégnél, kilencven ember tartozott alám. Innen egyébként kirúgtak, miután szerepet kaptam az Ázsia Expresszben. A feleségem révén jött a tévé, persze ez is nagyon sok embert zavart. Soha nem titkoltam, hogy Edinának köszönhetem ezt a világot, de meg is ragadtam ebben saját jogon. Azt mondják, az a fajta műsorvezetés, amit én csinálok, szerethető. Mindezek mellett tizenegy vállalkozást irányítok és közel negyven embernek biztosítunk munkát, úgyhogy van feladat bőven, de összességében mindegy, hogy én mit dolgozom, valójában az a legfontosabb nekem, hogy jó férj és apa legyek és boldog legyen a családom”nyilatkozta még 2020-ban a 24.hu-nak Csuti.

Elvált, de nem csalódott a házasság intézményében

Bár a szakítás feldolgozásában szakemberhez fordult, úgy véli, az idő minden sebet begyógyít. Szerinte az sem kínos, ha valaki két-három válás után talál rá az igazira. 

„Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek? Tervezem azt, hogy minél többet tapasztaljunk egymásból, tervezem, hogy ő minél többet tapasztaljon belőlem és belőlünk, tehát ez egy fontos pontja a mi kapcsolatunknak, hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. Ezen az úton mi jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel”mondta a Tények Plusz riportjában a kétgyermekes édesapa. Kulcsár Edina azóta újra férjhez ment, és párjával, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel egy közös kislánya is született.

Újra rátalált a szerelem

Ugyan az üzletembernek is voltak próbálkozásai, majd egy évbe telt, mire megtalálta a hozzá illő lányt. A megfelelő pillanatban boldogan mutatta meg a nagyvilágnak szerelmét, Sudár Biankát, akivel már össze is költöztek. 

„Tökéletesen alakul az életünk a közös kutyánkkal, Fradikával, mert néhány hónapja már együtt élünk. A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba” – árulta el korábban a Blikknek Csuti.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Schumy Csaba)

Mesés otthon, vicces TikTok-csatorna 

Az édesapa sokszor osztja meg boldogságát a közösségi média oldalain a rajongókkal. Ilyen például, amikor a párjával közösen készítenek egy-egy humoros videót a TikTokra, mellyel nemcsak a közös életükbe, hanem mesés otthonukba is bepillantást nyerhetünk. A válás után a luxusház lakója az üzletember maradt, aki imádja az ingatlan minden szegletét.

Temérdek műsor

Szabó András Csuti a műsorvezetés mellett több show-ban is szereplőként volt látható. Ilyen volt a két évvel ezelőtti Farm VIP, vagy a tavalyi Dancing with the Stars, ahová a szerettei számtalanszor elkísérték, és a nézők soraiból szurkoltak.

Tóth Katica, Szabó András Csuti

Tóth Katica és Szabó András Csuti a Dancing with the Starsban. (Fotó: Trenka Attila)

Jelenleg a TV2-es műsor, a Sztárok a reptéren műsorvezetőjeként láthatjuk a képernyőn. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top