nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi reagált Krausz Gábor új kapcsolatára

Tóth Gabi az nlc-nek reagált Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatára: „Számomra nem volt titok”

Mindenki megtalálta a boldogságot.

Egy hónapja vár mindenki arra, hogy kiderüljön, folytatódott-e Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata a Dancing with the Stars után, ahol látványosan egymásra találtak. Tegnap este végre megtörte a csendet a séf és 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy közös fotót Annával, mely pontot tett a találgatások végére. Bizony, hogy folytatódott a kapcsolatuk, ráadásul már fel is vállalják. 

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

 

Krausz Gábor és Tóth Gabi augusztusban jelentették be, hogy elválnak. Az énekesnő november elején már bemutatta új szerelmét Papp Máté Bencét az országnak, méghozzá a Sztárban Sztár leszek! – színpadán. Bár ez akkor sokaknak nem tetszett, most talán mindenki számára értelmet nyert, Gabiék miért nem titkolták tovább boldogságukat: igaz, a séf nem tárta a nyilvánosság elé, mi zajlik a magánéletében, egy ideje bizony ő sem szomorkodott már a tönkrement kapcsolat miatt. 

Az nlc megkeresésére Tóth Gabi elmondta, mit gondol arról, hogy a séf és a táncosnő nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat. 

Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam. 

– nyilatkozta lapunknak az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top