nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi vallomása

Tóth Gabi hosszan beszélt a 2023-as évéről: „Sok hibámból tanultam”

A jövő év az újrakezdések ideje lesz.

Tóth Gabi a közösségi oldalán hosszan beszélt arról, hogyan telt számára az idei év. Egy biztos: igencsak fordulatos volt. Válás, új kapcsolat, és megannyi címlap szerepel az énekesnő képzeletbeli listáján. Az írása alapján 2024 az újrakezdések ideje lesz, sőt, egy saját könyv ötletét is emlegette.

„2023.. sose feledlek.. Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal …testben és lélekben.. megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben). Nem vagy egyedül! Elég egy ember önzetlen szeretete …Elég egy mosoly a gyermekedtől, aki lát téged és azt szeretné , hogy boldog legyél, mert akkor fogja érezni a biztonságot! Te is érezni fogod a biztonságot! Meg lehet találni! Magunkban…Fel tudsz állni! Magadért tedd meg! Gyermekedért tedd meg! Szintet lépsz, ahol feltétel nélküli szeretet vesz majd körül .. ezt biztosan állíthatom. Nem akarom osztani az észt…Közhelyeket pufogtatni.. Csupán megfogadtam kislány koromban, hogy bátorítani fogok embereket.. hogy nektek is jár, hogy megérdemlitek a szeretetet, a jót, a szépet, a nehezet, a fájdalmat, a boldogságot, a pihenést, az utazást, a szerelmet, az életet!” – írta Gabi, majd a jövő évről kezdett el beszélni. 

„2024 a megélések , újrakezdések éve lesz számomra.. a tiszta lap, ami mindenkinek jár! Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást!” – zárta gondolatait az előadó. A poszt képei között új párja, Papp Máté Bence is látható. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top