nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi reakciója Krausz Gáborék győzelmére

Így reagált Tóth Gabi arra, hogy Krausz Gáborék nyerték a Dancing with the Starst

Az énekesnő nem hagyta szó nélkül, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lett a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy hat év után elválnak útjaik. A hír után szinte azonnal beigazolódtak a pletykák, hogy egy harmadik fél miatt futott zátonyra a házasságuk, az énekesnő Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével esett szerelembe. Nem sokkal később a pár már élő adásban, a Sztárban Sztár leszek! színpadán csókolózott az egész ország szeme láttára.

Tóth Gabi és volt párja, Krausz Gábor a szakítás után nem nyilatkoztak egymásról és a kapcsolatukról, az énekesnő igyekszik eltávolodni mindentől, ami volt férjéhez köti, a közös fotókat is letörölte a közösségi oldaláról.

Mindezek után kisebb meglepetésre Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerte a Dancing with the Stars negyedik évadát. Egy 24 órán keresztül elérhető sztoriban kitette a győztes párosról az alábbi fotót…

Krausz Gábor és Mikes Anna, a 2023-as Dancing with the Stars nyertesei

Krausz Gábor és Mikes Anna, a 2023-as Dancing with the Stars nyertesei (Fotó: TV2)

…a képhez pedig ezt írta:

Gratulálok nektek Krausz Gábor és Mikes Anna!

Tóth Gabi sztoriját ezen a linken tudod megnézni.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: TV2; RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top