nlc.hu
Sztárok

Válásáról vallott Krausz Gábor a DWTS-ban

Először beszélt a válásáról Krausz Gábor, táncával üzent az elvált férfiaknak a DWTS-ban

Elárulta a sztárséf, hogyan dolgozta fel, hogy véget ért a házassága.

Krausz Gábor a Dancing with the Stars 3. élő adásában egy szambát adott elő a táncpartnerével, Mikes Annával. A produkció előtt elárulta a sztárséf, hogy az elvált férfiaknak szeretne üzenni a táncával, saját példáját megmutatva, hogy honnan hova lehet eljutni.

Krausz Gábor,

Krausz Gábor a Dancing with the Stars-ban – Fotó: Sajtószoba

A szambájuk előtti kisfilmjében Krausz Gábor először beszélt a válásáról, a fájdalmáról és a válás utáni újrakezdéséről.

A nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg ha váratlanul jön, és nagyon nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs, hogy kifelé erőt mutass, miközben belül egyébként éppen romokban vagy. Ilyenkor az ember könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, mondjuk, hogy fú, végé mindennek, mi lesz velem, hogy lesz?… Én úgy éltem meg, hogy leültem és csönddel vettem magam körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam, és nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, a barátaimtól. Nekem nagy szerencsém volt, hogy találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez a tánc. És azt érzem, hogy ennek köszönhető az, hogy én most ennyire nagyon felszabadult és önbizalommal teli vagyok” – vallotta be.

Krausz Gábor az elvált férfiaknak ajánlotta ezt a lendületes szambáját:

A produkciót amúgy 23 pontra értékelte a zsűri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top