nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi törölte a közös képeket Krausz Gáborral

Házasságának az emlékét is kitörölte az internetről Tóth Gabi

Sokat kell visszatekerni az utolsó szerelmes fotóig.

Lassan egy hónapja annak, hogy Krausz Gábor bejelentette, hat év után zátonyra futott a kapcsolatuk Tóth Gabival. A sztárpár válásán pörög azóta is az internet, így minden apró mozzanatot észrevesznek a szemfüles rajongók. Az első sokk az volt, amikor alig pár órával a bejelentés után a séf és az énekesnő kikövették egymást a közösségi oldalakon

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Mindezek után Gabi egy hét múlva már a nevét is megváltoztatta Facebook-oldalán, többet nem Krausz-Tóth Gabriellaként szerepel. A hírek ezt követően abba az irányba terelődtek, valóban új szerelem vetett-e véget Gabiék házasságának. Ezt egyik fél sem erősítette meg, de cáfolat sem érkezett arra, hogy sokan a Fricska táncegyüttes egyik tagját már „Tóth Gabi új párjaként” emlegetik. 

Mindezek mellett talán elhalványul, hogy hosszasan kell pörgetni az énekesnő Instagram-oldalát ahhoz, hogy még láthassunk egy keveset az egykori szerelemből. Tóth Gabi ugyanis jóformán minden közös fotót tőrölt Krausz Gáborral, egy-kettő, ami itt-ott megtalálható, a szövegből kiderül, csak egy korábbi reklámnak a tartozékai. Bár tavaly még boldogan pózolt a karácsonyfa alatt Gábor és Gabi, most egészen 2021-ig kell visszamenni, hogy biztosan tudjuk, nem káprázat volt, egykoron valóban örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top