nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte a Dancing with the Stars negyedik évadát

Ők lettek a Dancing with the Stars negyedik évadának győztesei

A kommentelők között többen úgy gondolják, hogy tánctudásuk alapján nem nekik kellett volna megnyerniük a Dancing with the Starst.
Dancing with the Stars negyedik évadának döntője

Nyolchetes küzdelmet követően kiderült, hogy melyik páros nyerte a Dancing with the Stars negyedik évadát. A fináléba T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutottak be. 

A versenyzőknek három-három táncot kellett bemutatniuk, majd a produkciók után kihirdették: a harmadik helyen T. Danny és Lissák Laura duója végzett. T. Danny – akinek Szente Vajk már korábban munkát ajánlott – könnyek között vallotta be, hogy nagyon csalódott.

A végső győzelemért így Krausz Gábor és Mikes Anna, illetve Marics Peti és Stana Alexandra maradtak versenyben. A nézők döntése értelmében

a Dancing with the Stars negyedik évadát Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte!

A kommentelők között többen úgy gondolják, hogy tánctudása alapján nem Krausz Gábornak kellett volna győznie. Igaz, azt a séf sem állítja, hogy megérdemelték a győzelmet, de úgy érzi, Mikes Anna oldalán megtalálta a benne rejlő erőt.

Érdekesség, hogy a táncverseny magyar változatában ez volt az első alkalom, hogy férfi sztár lett a győztes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top