nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna legszebb szettjei

Az igazi díva: Mikes Anna 10 ruhája, amibe mi is beleszerettünk

Olyan, mintha mindig ragyogna.

Mikes Anna négy éve táncoltatja meg hazánk férfi hírességeit. A Dancing with the Stars állandó táncosnője parkettre csábította már Noszály Sándort, Kamarás Ivánt, Kökény Attilát és Krausz Gábort. A legmesszebb egyértelműen utolsó partnerével, a séffel jutottak, hiszen nem csak megnyerték a táncos vetélkedőt, de a szerelmet is megtalálták egymásban

Mikes Anna

Fotó: Olajos Piroska

Annára az utóbbi időben jóval több reflektorfény hárult, mint korábban, pedig ha alaposabban végig nézzük a fotóit, ő mindig is ez az egyszerűen sugárzó és állandóan csinos nő volt.

A minap Instagram-oldalán invitálta követőit egy kérdezz-felelek játékra, melyben több információt is megosztott magáról. Mint kiderült, 10 éves kora óta táncol és úgy véli, élete első döntése a legjobb döntés volt az életében. Viszont arra is lett volna megoldása, ha nem ez az út van neki szánva. „Az idegen nyelvek mindig is érdekeltek, biztos abba az irányba mentem volna tovább. Mondjuk turizmus és vendéglátás” – felelte Anna, aki azt is elárulta, a legnagyobb motiváció az életében a boldogság, amit ha akarna, sem tudna letagadni, hogy most megvan. 

Nagyon jól vagyok, boldog vagyok! Szuper dolgok történnek velem, azt csinálom, amit szeretek és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben!

 – jelentette ki a táncos. 

Valószínűleg senki számára nem titok, hogy ennek a nagy örömnek a hátterében nagy része van Krausz Gábornak is, akivel közösen léptek egy boldog, kiegyensúlyozott és kalandokkal teli útra. 

Na de lássuk a lélegzetelállító fotókat: 

Mikes Anna 2021
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top