nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna a múltban

Így nézett ki Mikes Anna 12 évvel ezelőtt

A Dancing with the Stars táncosa 2011-ben Junior Prima-díjat kapott.

Mikes Anna tehetséges táncos, aki Krausz Gáborral táncolta végig és nyerte meg az idei DWTS-évadot. Korábban Noszály Sándor, Kamarás Iván és Kökény Attila partnereiként láthattuk a tévéképernyőkön. Bár eddig kevés interjút láthattunk vele, a story.hu rábukkant egy 12 évvel ezelőtti felvételre, melyen Anna látható egy különleges díj átvétele után: 2011-ben Junior Prima-díjat kapott.

„Sajnos annyira nem felkapott a versenytánc, legalábbis egyelőre. És nem írnak annyit róla. De azon vagyunk, hogy ezen változtassunk” – nyilatkozta akkor a Reggeli Startban.

Mikes Anna, Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

És hogy mit üzent a DTWS döntője után Krausz Gábornak?

„Köszönöm neked, hogy az első pillanattól kezdve bíztál bennem, aztán szépen lassan magadban is. Együtt indultunk a kanyargós úton, majd azon vettük észre magunkat, hogy a döntőig táncoltuk magunkat! Nem volt mindig sima az út, mert teli volt akadállyal, de együtt mindig leküzdöttük. Bármire képes vagy, erős lettél és megnyíltál. A szorgalmaddal, alázatoddal, hiteddel és szíveddel a táncparkett királya lettél. Iszonyú izgalmas volt ez az utazás, köszönöm neked, hogy én lehetek a parkett királynője. Sose felejtem ezt az időszakot, semmiért nem adnám! Boldog vagyok!”írta a közösségi oldalán a táncos. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top