nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna

Lebukott Krausz Gábor és Mikes Anna? Íme a jelek

A táncos és a séf kapcsolata hetek óta téma az interneten.

A Blikk arról cikkezik, hogy Mikes Anna az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott. A lap rögtön összekötötte a szálakat Krausz Gáborral, akit új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köt. A Dancing with the Stars győztes párosa között a műsor alatt is működött a kémia, melyről ők maguk is beszéltek, ám, hogy ennél is tovább megy-e a kapcsolat, az nem derült még ki. 

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: TV2)

„A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz” – árulta el a lapnak Krausz Gábor egyik közeli ismerőse. Állítólag klasszikus randizgatásba kezdtek, ám egyelőre még maguk sem tudják, merre halad a kapcsolatuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top